Laarzen tot halverwege de kuit voor deze herfst - Artikel Post - Artikel Marketing

Laarzen tot halverwege de kuit voor deze herfst

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: JennyL
Gezien: 1030 | Aantal woorden: 464 | Datum: Fri, 22 Oct 2010 | 0 commentaar

De herfst is eindelijk aangebroken en overal zie je vrouwen met halfhoge laarzen. Deze laarzen zijn erg populair geworden over de jaren, en zijn tegenwoordig echt een soort trademark accessoire voor dit seizoen. De laarzen zijn er niet alleen voor volwassen vrouwen – ook kleine meisjes zie je dit soort laarsjes dragen.

Halfhoge laarzen passen bij bijna iedere outfit. Of je nou naar het kantoor, het park of een nachtclub gaat, deze laarsjes zijn er in zoveel verschillende stijlen dat ze bij elke gelegenheid passen. Zo past een paar laarzen met een relatief hoge hak goed bij een zakelijke outfit, terwijl lagere of platte zolen prima zijn voor de alledaagse dingetjes. Een paar laarzen met een hak van meer dan zes centimeter past prima bij een avondje uit en je favoriete cocktailjurkje.

Halfhoge laarzen zijn er in een grote hoeveelheid verschillende stijlen en kleuren. Snow boots zie je tegenwoordig vaak voor dagjes uit met shortjes of spijkerbroeken. Leren laarzen zijn er in iedere tint die je je kunt bedenken, wat ook de reden is dat vrouwen vaak veel verschillende paren hebben zodat ze hun laarzen bij iedere outfit kunnen matchen. Er zijn halfhoge laarzen met lage, medium, hoge of heel hoge hakken. Iedere vrouw heeft een andere voorkeur – de ene vrouw zal liever laarzen met lage hakjes dragen zodat ze niet omkukelt, terwijl andere vrouwen liever een hoge hak hebben zodat hun laarzen echt de eyecatcher zijn van hun outfit.

 

Wanneer je je laarzen goed verzorgt, kunnen ze vele jaren mee. Plus, omdat ze in principe niet duur hoeven te zijn, hebben veel vrouwen een behoorlijke laarzencollectie, waardoor ze per dag kunnen afwisselen tussen hun verschillende paren. Doordat er regelmatig afgewisseld wordt, zullen de laarzen uiteraard ook weer langer meegaan!

Veel vrouwen kijken al uit naar het herfstseizoen, omdat ze dan weer hun favoriete paar laarzen kunnen dragen. Met de winter er vlak op volgend, kunnen ze hun laarzencollectie weer uitbreiden en goed benutten. De juiste laarzen zorgen voor een trendy gevoel, en tegenwoordig worden ze ook zo gemaakt dat ze supercomfortabel kunnen zijn. Je kunt hoog-gehakte laarzen tegenwoordig makkelijk acht uur achter elkaar dragen, waarna je minder last van je voeten hebt dan met bijvoorbeeld pumps. Dus dames, waar wachten we nog op? Tijd om je laarzen weer uit de doos te halen en aan te trekken! Je hebt een lang seizoen voor de boeg, dus geniet van je laarzencollectie en voel je een trendsetter.Over de Auteur

Jenny L.
Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo