FB pix Laarzen vinden voor brede kuiten - Artikelpost

Laarzen vinden voor brede kuiten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1874 | Aantal woorden: 503 | Datum: | 1 commentaar

Laarzen met een brede schacht zijn speciaal voor mensen met grotere maten en mensen met een athletische bouw. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, in alle maten. De maten van de laarzen met brede schacht zijn niet gelijk aan de normale schoenmaten. In deze speciale laarscategorie zijn er drie verschillende voetmaten. Deze laarzen zijn er in drie fundamentele groepen. De gemiddelde maten van deze laars-varianten zijn tussen rond maat 38,5 met een kuitwijdte die veel breder is dan voor maat 38,5 gebruikelijk is. De ‘extra laars’ variant is gemiddeld ietsje groter. De laatste variant, ‘superwijde schacht laarzen’, is dan nog weer iets ruimer.

Als je moet beslissen over de maat van je laarzen, moet je je kuiten meten op het breedste punt. Wanneer je de laarzen voor het eerst aan probeert, moet je je ervan bewust zijn dat het normaal is dat er bij de enkel wat kreuken zijn en wat ruimte over is. Als iemand’s kuitmaat op de grens zit van 44,5 centimeter, dan moet diegene de variant nemen met de wijdere schacht in een kleinere schoenmaat. Deze kleinere laars kan wat gerekt worden zodat deze alsnog perfect past. Dit is een betere optie dan om ervoor te kiezen om extra materiaal te laten toevoegen. Om te zorgen dat de laars het beste past, moet er een perfecte match gemaakt worden tussen voet- en kuitmaat.

Wanneer je een paar laarzen met brede schacht wil aanschaffen, is het van belang om goed naar de product-details te kijken. De standaard variant van de brede schacht laarzen is meestal ongeveer 38 centimeter breed aan de bovenkant van de schacht. Vandaar dat er weinig verschil zal zijn tussen een laars van 43 of 38 centimeter. Een perfect verkooppunt zal laarzen met brede schacht kunnen leveren in verschillende maten. Deze worden dan netjes naast elkaar gezet aan de hand van de kuitbreedte.

Laarzen met bredere schacht tot aan de knie zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Dit soort laarzen zijn meestal gemaakt van leer. De hakken van casual laarzen met een brede schacht zullen veelal lager en breder zijn. Dit zorgt voor een groter comfort dan een anderssoortige laars. Het uiterlijk van de laarzen is mooi en elegant. Afgezien van het feit dat de laarzen gemaakt zijn van echt leer, zijn er ook laarzen die gemaakt worden van nep krokodillenleer en ‘gewoon’ nepleer. Deze materialen zijn goed geschikt voor natuurliefhebbers die liever geen schoenen dragen die gemaakt zijn van dierlijke materialen.

Extra comfort wordt geboden door stretch laarzen met brede schacht die tot op de knie komen. Dit soort laarzen wordt meestal gemaakt van materialen zoals krokodillenleer en lakleer. Leren laarzen kunnen er ook in stretch-variant zijn – deze hebben dan een lycra stretch-stukje aan de achterkant.

 Over de Auteur

Jenny L.
Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Groene aanslag verwijderaar Groene aanslagreiniger  3x 1 Liter Tuinverzorging - Onderhoud - 1L
Groene aanslag verwijderaar Groene aanslagreiniger 3x 1 Liter Tuinverzorging - Onderhoud - 1L

€ 19,95
Toon product

Grisport veters - Zwart/Grijs - 120
Grisport veters - Zwart/Grijs - 120

€ 6,75
Toon product

FEETZ - Hielspoor en Fasciitis plantaris Inlegzolen voor mannen en vrouwen Steunzolen voor schoenen - Orthopedische inlegzolen - Platvoeten – Hardloop inlegzolen - Podologische inlegzolen voor voetboogpijn Hoge boog - Inlegzolen voor laarzen
FEETZ - Hielspoor en Fasciitis plantaris Inlegzolen voor mannen en vrouwen Steunzolen voor schoenen - Orthopedische inlegzolen - Platvoeten – Hardloop inlegzolen - Podologische inlegzolen voor voetboogpijn Hoge boog - Inlegzolen voor laarzen

€ 39,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo