Laptoptas hoeft niet saai te zijn - Artikel Post - Artikel Marketing

Laptoptas hoeft niet saai te zijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 408 | Aantal woorden: 468 | Datum: | 0 commentaar

Een laptoptas hoeft niet saai of kleurloos te zijn. We dragen graag zorg voor onze laptop door deze op te bergen tijdens het transport in een speciaal ontwikkelde laptoptas. De tijd dat een laptoptas enkel in strenge, donkere kleuren bestond is gelukkig voorbij. De huidige generatie laptoptassen en sleeves is stijlvol en modieus en past perfect in het modebewuste straatbeeld. Voor elke stijl is er een passende laptoptas. Welke tas u ook verkiest, bij Devalise heeft u een ruim aanbod aan stijlvolle laptoptassen van verschillende topmerken zowel voor dames als heren. 

Zo zijn er de laptoptassen van Knomo, een merk gekend voor zijn stijlvolle en praktische modellen. De tassen van Knomo zijn zeer in trek bij zakenmensen die kiezen voor kwaliteit en finesse.
Decoded profileert zichzelf als het merk dat laptoptassen, sleeves en iPad cases ontwerpt voor mensen met stijl en lef. Decoded laptoptassen zijn uitermate modieus en tevens ook zeer praktisch. Ook het Duitse Artwizz staat bekend voor gedurfde kwaliteitstassen en beschermhoezen met een modieuze look. Ontdek deze topmerken en tal van andere kwaliteitsmerken in het grote aanbod lifestyle laptoptassen bij Devalise.

Al helemaal met de modeshows die overal plaatsen: New York, Milaan, Parijs. Noem het maar op. Vele zijn natuurlijk front row bij een van deze modeshows. Maar, ook veel mensen zijn hard aan het werk, en aan het sparen om een van deze luxeuze tassen te kunnen veroorloven. Het samenstellen van de collectie aan fashion items die getoond gaan worden is natuurlijk niet zo gemakkelijk voor de designer. En, net als bij Devalise zelf hebben wij ook veel moeite gedaan om een zo'n goed mogelijk assortiment aan laptoptassen en beschermhoezen voor jou samen te stellen. Een laptoptas dient natuurlijk er leuk uit te zijn, maar dient ook functioneel (oftewel mobiel) te zijn. En, met dank aan de ontwerpers zijn er vele die zowel stijlvol als vriendelijk zijn voor je portemonnee. Van lichtgewicht, tot stoere mannen tassen, tot weer vrouwelijke clutches look-a-likes. Deze laptoptassen laten jou weer stralen. Op weg naar je werk, waar je je eigen modeshow aan het voorbereiden bent. Of, op weg naar je front row seat bij je eigen modeshow.

Over de Auteur

Charlotte is schrijfster voor online mode webwinkel Devalise. Naast artikels op externe artikel directories, post ze ook wekelijks een bericht over laptoptassen en beschermhoezen op het blog van Devalise.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo