Lise Charmel - Artikelpost

Lise Charmel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 955 | Aantal woorden: 344 | Datum: | 0 commentaar

Lise Charmel is bij uitstek een zeer vrouwelijk luxe lingerie- en badmode merk. Een traditie van top ontwerpen en hoogstaande productie. De uitgelezen materialen zorgen ervoor dat je je als vrouw super vrouwelijk voelt. Het merk is meerdere malen bekroond voor haar lingerie ontwerpen en kent een lange traditie. Inmiddels is Lise Charmel een vooraanstaand internationaal merk dat in de topwinkels wereldwijd te verkrijgen is. De aandacht voor materialen, details en fijnzinnige vormgeving is ongekend. Het raffinement van de product ontwerpen van Lise Charmel versterken op subtiele wijze de vrouwelijkheid en zorgen voor een betoverende presentatie.

Het is juist de consequente aandacht voor de kwaliteit van de producten die er voor gezorgd heeft dat Lise Charmel al jaren een topklassering inneemt in de Franse en mondiale lingeriesector. Het merk blijft speuren naar innovaties, die verdere impuls kunnen geven aan de productontwerpen.

Lise Charmel heeft enige jaren terug aan haar collecties het badmodemerk Antigel toegevoegd. Een prachtige collectie badmode voor modebewuste, hedendaagse vrouwen die zich aan het strand en zwembad ook graag zelfbewust en sprankelend tonen.  Hoogwaardige stoffen zorgen voor een luxe uitstraling en een coomfortabele fit.

Aan de wereldwijde campagnes van de samenwerkende Franse lingeriefabrikanten in 2011 in onder meer Shanghai, Tokyo en Dubai heeft Lise Charmel vanzelfsprekend een belangrijke bijdrage geleverd.

En dat Lise Charmel oog blijft houden voor traditie blijkt overduidelijk uit haar oogverblindende ontwerpen, comfortabel om te dragen, fantastisch van kwaliteit en met realiteitszin voor de mode van nu. Het merk Lise Charmel weet telkens te verrassen met vrouwelijke ontwerpen. 

 Over de Auteur

Ik ben Linda Kiep, ik schrijf artikelen voor bedrijven, en voor belangenorganisaties. Ik houd van schrijven, en speciaal van Lingerie

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo