FB pix Mannen in jurken? - Artikelpost

Mannen in jurken?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1000 | Aantal woorden: 412 | Datum: | 0 commentaar

Echte mannen klussen zelf, plakken de fietsband, repareren een lek, vervangen de lampen in huis en laten het schoonmaakwerk over aan de vrouwen! Is dit beeld nog wel zo realistisch in 2014? Het lijkt erop dat mannen steeds meer vrouwelijke trekjes krijgen en niet meer zo ‘man’ zijn zoals mannen ooit geweest zijn. Stoer, nergens bang voor, sterk, alles zelf oplossen en trots zijn op je gereedschapskoffer. Klussen leer je doorgaans als kind of tiener door je vader. Je vader helpen bij simpele klusjes helpt je later om dit soort klusjes zelf aan te pakken en op te lossen. Natuurlijk ben je nooit te oud om te leren maar jong geleerd is jong gedaan!

 

Mannen worden steeds vrouwelijker?

Is het waar dat mannen steeds meer verwijfd worden en de ‘oerman’ uit de hedendaagse maatschappij verdwijnt? Zie jij de hedendaagse man nog klussen? Mannen staan steeds langer voor de spiegel en persoonlijke verzorging kost ze steeds meer tijd. Nooit eerder is er zoveel omgezet gedraaid door mannelijke verzorgingsproducten. 

Qua kleding en mode begint het ook allemaal steeds meer de vrouwelijke kant op te gaan. Waar je tien jaar geleden uitgelachen zou worden bij het dragen van skinny jeans, is dat vandaag de dag de gewoonste zaak. Niemand kijkt er meer raar van op. De trend van de zomer van 2014 is bloemen! Kijk buiten maar eens goed om je heen hoeveel mannen je ziet rondlopen in een shirt met bloempatronen. 

Uit onderzoek blijkt dat mannen zich zekerder voelen nadat er tijd is besteed aan het uiterlijk. De mate van ‘vrouwelijke onzekerheid’ over de kleinste dingen neemt steeds meer toe. Ook is gebleken dat in een periode van tien jaar ongeveer 10% meer mannen naar de sportschool gaan om te werken aan een mooi lichaam. 

Toekomst?

Hoe ziet de toekomstige man eruit? Zoals het er nu naar uitziet is het de gewoonste zaak dat mannen over 10 jaar rondlopen in jurken, lippenstift dragen en hakken de ultieme zomertrend wordt. Over de Auteur

Verbeek is schrijver van artikelen over diverse financiele onderwerpen en over onderwerpen op het gebied van relatiebeheer.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo