FB pix Mannen met oorbellen zijn toch mannen - Artikelpost

Mannen met oorbellen zijn toch mannen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2552 | Aantal woorden: 384 | Datum: | 2 commentaar

Oorbellen zijn voor vrouwen
Om het maar even bruut te zeggen: oorbellen zijn inderdaad sieraden die meer voor vrouwen dan voor mannen. En waarom is dat dan? Omdat het er gewoon niet uitziet wanneer je een man ziet lopen met dezelfde oorbellen als die je zelf ook draagt. Maar zo vaak zal dat niet gebeuren en natuurlijk zijn er ook gewoon uitzonderingen.

Oorbellen en voetballers
Waar David Beckham ooit werd uitgelachen wegens het dragen van diamanten oorbellen, is het nu toch echt wel een dikke trend. Zeker onder voetballers. Natuurlijk niet bij alle voetballers, maar een boel spelers pronken graag met diamanten oorbellen. Dat het vaak gebeurt, maakt het er trouwens echt niet mooier op. Maar goed, ieder zijn eigen keus!

Mannen met oorbellen zijn aso’s
Uiteraard is dat helemaal niet zo, maar dat is wel de associatie die mensen leggen bij sommige mannen met oorbellen. Want in elk oor een ringetje is voor sommige mensen een reden om bang te worden. Vreemd, Zwarte Piet is toch ook niet eng? En nee, daarmee doelen we niet op donkere mannen met oorbellen! Ook blanke mannen dragen oorbellen, en daarbij staat het net zo vreemd. Maar toch gebeurt het, en omdat iedereen nu eenmaal anders is, kan het bij de ene man wel staan en bij de andere totaal niet. Het schijnt wel dat mannen hun oorbel online kopen, want een online oorbel is een veilige oorbel. Raar, je kunt je vrienden toch ook laten bestellen?

Oorbellen zijn voor wie ze wil
Aan het einde van de rit is het toch echt een kwestie van smaak. Ben jij een man en wil je oorbellen? Dan moet je dat gewoon lekker doen. Niemand kan regels opstellen war betreft mode, sieraden en dus oorbellen. Draag lekker wat je wilt en laat de haters maar voor wat ze zijn. Die hebben in elk geval vast geen oorbellen!

 

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo