Mannen met oorbellen zijn toch mannen - Artikel Post - Artikel Marketing

Mannen met oorbellen zijn toch mannen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RomanticGirl
Gezien: 1729 | Aantal woorden: 384 | Datum: Wed, 11 May 2011 | 2 commentaar

Oorbellen zijn voor vrouwen
Om het maar even bruut te zeggen: oorbellen zijn inderdaad sieraden die meer voor vrouwen dan voor mannen. En waarom is dat dan? Omdat het er gewoon niet uitziet wanneer je een man ziet lopen met dezelfde oorbellen als die je zelf ook draagt. Maar zo vaak zal dat niet gebeuren en natuurlijk zijn er ook gewoon uitzonderingen.

Oorbellen en voetballers
Waar David Beckham ooit werd uitgelachen wegens het dragen van diamanten oorbellen, is het nu toch echt wel een dikke trend. Zeker onder voetballers. Natuurlijk niet bij alle voetballers, maar een boel spelers pronken graag met diamanten oorbellen. Dat het vaak gebeurt, maakt het er trouwens echt niet mooier op. Maar goed, ieder zijn eigen keus!

Mannen met oorbellen zijn aso’s
Uiteraard is dat helemaal niet zo, maar dat is wel de associatie die mensen leggen bij sommige mannen met oorbellen. Want in elk oor een ringetje is voor sommige mensen een reden om bang te worden. Vreemd, Zwarte Piet is toch ook niet eng? En nee, daarmee doelen we niet op donkere mannen met oorbellen! Ook blanke mannen dragen oorbellen, en daarbij staat het net zo vreemd. Maar toch gebeurt het, en omdat iedereen nu eenmaal anders is, kan het bij de ene man wel staan en bij de andere totaal niet. Het schijnt wel dat mannen hun oorbel online kopen, want een online oorbel is een veilige oorbel. Raar, je kunt je vrienden toch ook laten bestellen?

Oorbellen zijn voor wie ze wil
Aan het einde van de rit is het toch echt een kwestie van smaak. Ben jij een man en wil je oorbellen? Dan moet je dat gewoon lekker doen. Niemand kan regels opstellen war betreft mode, sieraden en dus oorbellen. Draag lekker wat je wilt en laat de haters maar voor wat ze zijn. Die hebben in elk geval vast geen oorbellen!

 

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Thu, 21 Jun 2012 at 1:41 PM, by Guest
Degene die het vreselijk vinden als mannen oorbellen dragen hebben inderdaad zelf geen oorbellen in. Bij mannen is dat logisch, anders hadden ze waarschijnlijk zelf ook oorbellen in gedaan, maar ook bij vrouwen is dat meestal zo. Tenminste dat is mijn ervaring. Deze vrouwen houden niet zo van sieraden, dus dragen ze die zelf ook niet, en vinden het daarom vreselijk als mannen hiermee rondlopen. Zeker als het oorbellen betreft. Met name twee oorbellen. Dat vinden ze, ondanks dat dit juist als vrouwelijk wordt beschouwd, vaak meer iets voor aso’s.
Maar ook vrouwen met kleine oorbellen zijn vaak vrij sceptisch over mannen met oorbellen. Dus doen mannen die graag oorbellen willen dragen er goed aan een vrouw te vinden die grote oorbellen in heeft. Dan is de kans het grootst dat je zelf ook oorbellen kunt dragen zonder hier continue commentaar op te krijgen. Hoe raar dat ook is.

Wed, 25 May 2016 at 11:54 AM, by Guest
Inderdaad. Een vroegere vriendin van mij droeg sporadisch oorbellen en vond het vreselijk toen ik oorbellen wilde. Dus dat kwam er niet van. Mijn huidige vriendin heeft een grote collectie oorbellen en vond het leuk dat ik oorbellen droeg (in de tussentijd had ik gaatjes laten schieten). Het was voor haar geen pré, maar als ik ze niet had, had ze mij er zeker toe willen overhalen.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo