FB pix Mannen opgelet: zo draag je een korte broek - Artikelpost

Mannen opgelet: zo draag je een korte broek

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 337 | Aantal woorden: 763 | Datum: | 0 commentaar

Veel mannen stellen zichzelf de volgende vraag:’’ Kan ik wel een korte broek aan?’’ Historisch gezien werden korte broeken namelijk alleen door jongens gedragen. Maar dat betekent zeker niet dat mannen ze moeten vermijden. Je hebt alleen wel wat regels nodig om succesvol een korte broek te dragen. En deze regels worden precies aan je uitgelegd in deze blog.

Stoer of elegant?
Het eerste waar je rekening mee moet houden om een korte broek te kunnen dragen, is de stijl. Sommige korte broeken passen je nou eenmaal beter dan anderen, en jouw stijl heeft daar ook mee te maken. Wanneer jij graag overhemden draagt, is een elegante korte broek de juiste optie. Het past immers bij jouw algemene stijl. Indien jij meer casual bent, is een stoere korte broek beter om te dragen. Denk dan bijvoorbeeld aan een korte spijkerbroek met gaten erin. Let dus goed op of de korte broek bij jouw algemene imago past. In de webshop van Broeken Binkie vind je een ruim aanbod spijkerbroeken van topkwaliteit.

De kracht van kleuren
Het tweede waarmee je op wilt letten met een korte broek, is dat je de juiste kleuren uitzoekt. Als eerste wil je dat een korte broek goed bij de rest van jouw outfit aansluit. Zorg er daarnaast voor dat de kleuren goed bij jouw lichaamskleur passen. Wanneer jij een lichte huid hebt, kun je beter voor midden of donkere kleuren gaan. Dit geldt ook andersom. Zo laat je aan iedereen zien dat jij verstand van stijl hebt.

Lengte en fit
De groot reden waarom jij de vraag stelt van ‘’kan ik een korte broek aan?’’, is of de temperatuur wel goed is. Maar ook de lengte en fit kunnen niet goed zijn. Bij een korte broek lijkt het snel alsof je of te grote benen hebt, of dat een korte broek veel te klein is. Het is zaak om daar de juiste balans in te vinden. Met een korte broek in slim fit zit je meestal wel goed. Qua lengte wil je dat de korte broek net jouw knieën raakt. Zo lijkt een korte broek niet te kort, maar ook niet te lang.

Over de Auteur

Als modeliefhebber adviseer ik graag andere mannen (en dames) over het dragen van de juiste kleding. Ik geef in deze blog handige modetips voor een stijlvolle uitstraling.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo