Mannen ringen - Artikel Post - Artikel Marketing

Mannen ringen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Vubia
Gezien: 522 | Aantal woorden: 402 | Datum: Thu, 27 Nov 2014 | 0 commentaar

Trouwen is één van de grootste stappen in ons leven, is het niet zo? Hierbij moet je natuurlijk aan vele zaken denken zoals de huwelijksdag, een bruidsjurk, de taarten en natuurlijk ook de ringen. In feite is het kiezen van de juiste ring één van de meest cruciale voorbereidingen voor een huwelijksceremonie, vooral als het voor een man moet gebeuren. Dit vraagt tijd en moeite om de juiste keuze te kunnen maken. Daarom moet je voor deze keuze wat basis informatie hebben.

Levensstijl

Zoals al gezegd is trouwen een grote beslissing en je moet al wat weten over de levensstijl van je partner. Bij het kiezen van een ring moet je toch wat specifieke details over hem weten of kennen. Je moet op de hoogte zijn van zijn alledaagse activiteiten. Deze zullen medebepalend zijn voor de staat van de ring of voor de bijkomende schade.

Persoonlijkheid

De meeste vrouwen vergeten de persoonlijkheid van hun man mee te nemen in het besluit. En soms kan je dan een verkeerde keuze maken. Daarom is het aangeraden om genoeg van zijn persoonlijkheid op de hoogte zijn. Hij kan wat macho gedrag hebben, dus het is best om iets stoer en opvallend te kiezen. Of hij kan een wat rustig karakter hebben en dan kan je best voor de klassieke designs gaan. Op Elnora kan je alvast een mooie reeks van ringen vinden.

Sets

Een huwelijk is een verbintenis van twee personen en daarom zal men meestal ook voor een gehele set kiezen. De ringen zullen meestal een bijpassende ontwerp hebben. Echter kan het soms anders zijn en je kan totaal verschillende ringen kiezen. Het zal een persoonlijke keuze moeten worden.

De maat

Zorg ervoor dat jullie de maat goed hebben. Je wilt zeker geen te grote ring of te kleine ring kopen zonder de eigenlijke ringmaat te kennen. Daarna ga je heel wat problemen ondervinden om te kunnen aanpassen. Daarom kan je dit op voorhand bij een juwelier laten opmeten.

Over de Auteur

Ik ben Vubia en ik schrijf graag over mode, juwelen en kledij.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo