FB pix Marc Jacobs Daisy - Artikelpost

Marc Jacobs Daisy

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 980 | Aantal woorden: 477 | Datum: | 0 commentaar

Marc Jacobs Daisy is een heerlijk en sprankelend parfum! Daisy werd op de markt gebracht in 2007 en is ontwikkeld door parfumeur Alberto Morillas. Waarom is dit parfum zo populair geworden?

Daisy.
Daisy is een heerlijk fris parfum voor dames. Marc Jacobs staat bekend om het toevoegen van verrassingen en dit is ook bij dit parfum het geval. Dit parfum heeft een bloemige, houtachtige geur en de topnoten van dit parfum zijn viooltjesblad, grapefuit en wilde aardbei. Deze geurnoten zorgen ervoor dat het parfum verleidelijk en fris opent. Het hart van Daisy bestaat uit gardenia, viooltje en jasmijn. De basisnoten zijn muskus, verschillende houtsoorten en vanille. Al deze geurnoten samen zorgen voor een geweldig verleidelijk, fris en zoet vrouwelijk parfum.

Daisy is een perfect parfum voor vrouwen met een nonchalant charme en dit parfum zorgt dan net voor een klein beetje extra. Dit parfum laat je jong en vrouwelijk voelen en geeft je een sprankelend gevoel, gedurende de hele dag!

Marc Jacobs Daisy is verkrijgbaar in een Eau de Toilette en bijbehorende bodylotion en douchegel. De Eau de Toilette blijft de hele dag aanwezig op de huid.

Dit heerlijke parfum heeft 2 awards gewonnen: de eerste was de ‘FiFi Award Fragrance Of The Year Women`s Luxe 2008’ en de tweede award was ‘FiFi Awards Best Packaging Women`s Prestige 2008’. Dit bewijst dat Marc Jacobs Daisy echt een heerlijk parfum is!

Varianten.
Er zijn inmiddels meerdere varianten van het originele parfum verschenen. In het verleden werden Daisy Deluxe, Daisy Eau So Fresh en Daisy Eau So Fresh Delight al op de markt gebracht. Recent in 2014 werd een nieuwe variant geïntroduceerd, genaamd Daisy Delight. Daisy Delight heeft een bloemige geur en is gecreëerd door parfumeur Frank Voëkl. Deze Limited Edition ruikt naar verse bloemen, gecombineerd met geurnoten van rode appel, verschillende houtsoorten en muskus. Daisy Delight is sensueel en is verkrijgbaar in de herkenbare flacon, namelijk hetzelfde ontwerp als de flacon van Daisy. De flacon heeft een kleurrijke dop, waardoor deze extra opvalt.

Dus ben je fan van het originele parfum Daisy, maar ben je toch op zoek naar iets anders? Kijk dan eens naar de varianten, want ook deze zijn heerlijk!

 

Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een website voor al uw parfums, huidverzorging- en make-upmerken. Ons assortiment is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo