FB pix Meer opvallende tassen in de maak - Artikelpost

Meer opvallende tassen in de maak

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1005 | Aantal woorden: 393 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn duizenden verschillende soorten tassen te koop op het internet en in modezaken. Een tas wordt uitgekozen naar eigen kledingstijl en smaak. Meisjes kiezen wellicht eerder voor pailletjes terwijl een dame voor een rustigere tas gaat. Er wordt verwacht dat er in het zomerseizoen meer aparte en opvallende tassen te zien zijn op de catwalk en op straat.

De trends kunnen algemeen zijn, maar ook meer ontwerpers gaan juist excentrieke tassen maken binnen hun collectie. Het gaat hierbij echt om handtassen en niet om Tumi koffers bijvoorbeeld. Misschien is het merk Chanel nog het meest apart in haar ontwerpen. Het Franse bedrijf gaat samenwerken met speelgoedfabrikant Lego om enkele clutches te maken.

Ook presenteert Chanel nog een andere in het oog springende tas. Het ontwerp bestaat uit een hoepel maar in de halvemaanvorm bevindt zich het accessoire. Hierbij dient de hoepel als een hengsel om de tas te kunnen dragen. Omdat de Chanel tassen echte eyecatchers zijn wordt het aangeraden om ze met een rustige outfit te combineren. Zo valt het accessoire extra op.

Doorzichtige tassen
Het Franse modehuis kiest ervoor om de tassen in felle kleuren uit te brengen. Daarom zullen ze mooi uitkomen bij een outfit die zwart, wit of grijs is gekleurd. Ook blijken doorzichtige tassen een hit te worden en die kunnen gecombineerd worden met alle kleding. Het ontwerp kwam veel op de catwalk voor, maar is helaas bijna niet in het straatbeeld verschenen.

Toch gaan grote ontwerpers zoals Ralph Lauren, Valentino en Jean Paul Gaultier een variant op de doorschijnende tas maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een versie waarbij het leer uitgesneden is zodat de inhoud zichtbaar wordt. Het Italiaanse Valentino kiest er echter voor om strakke details te tonen, wat veel weg heeft van plexiglas.

Omdat het door luxe ontwerpers wordt gemaakt, zijn deze designertassen niet voor iedereen weg gelegd. Vaak worden de tassen door beroemdheden of welvermogenden aangeschaft. Namaaktassen worden wel vaker door de ‘gewone consument’ gekocht.


Over de Auteur

De auteur schrijft over onderwerpen zoals mode, gadgets en andere zaken die hem interesseren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo