Michael Kors Laarzen - Artikelpost

Michael Kors Laarzen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 662 | Aantal woorden: 471 | Datum: | 0 commentaar

Michael Kors is een naam die niet meer uit de internationale fashion business weg te denken is. De Amerikaanse modeontwerper studeerde in zijn jongere jaren aan The Fashion Institute of Technology in New York, en zijn carriere ging na zijn afstuderen als een speer. Nadat hij op 19-jarige leeftijd een grote klus binnensleepte bij modeboek Lothar’s en enkel lovende kritieken ontving, leek het hem een goed moment om zijn eigen lijn op te zetten: Michael Kors. Inmiddels heeft hij verscheidene prijzen ontvangen voor zijn werk, en is hij uitgegroeid tot een van de populairste ontwerpers wereldwijd.

De collectie van Michael Kors is een veelzijdige collectie, die verschillende stijlen combineert. De laarzen van Michael Kors zijn casual en modern, maar behouden toch altijd hun elegantie. In de collectie zie je altijd Amerikaanse invloeden en het sportieve stadsleven terug. Michael Kors laarzen gaan altijd met de tijd mee, maar zijn ooit over the top. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de beste materialen, om kwaliteit te garanderen. De laarzen zijn tijdloos, en eindeloos te combineren. De collectie bestaat uit zowel uit heftige knalkleuren  als neutrale kleuren, en voor elke gelegenheid is er wel een paar die goed te combineren is met je look. Een chique diner, een vergadering op het werk, of een avondje stappen met vriendinnen: met Michael Kors laarzen kom je altijd goed voor de dag.

Op onze website,
laarzen-shop, kan je een groot aanbod van fantastische laarzen van Michael Kors vinden. Het aanbod bestaat uit verschillende modellen en diverse stijlen laarzen van hoge kwaliteit. Naast het merk Michael Kors, verkopen bij op onze website ook super voordelig laarzen van topmerken Supertrash, Via Vai, Shabbies, Ash en Ugg. De nieuwste collectie staat bij ons altijd zo snel mogelijk op de website. Wil je meer weten te weten komen over onze acties en wilt u op de hoogte blijven van fantastische aanbiedingen, of bent u op zoek naar mooie laarzen van de grootste merken in de sale, check dan snel fashionablesale.nl!

Over de Auteur

Ik ben Anna ik houd het internet goed in de gaten en ben echt een fashion fan. Ik schrijf zo nu en dan een leuk artikeltje over onderwerpen die ik leuk vind.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo