Mijn handschoenen en ik door de seizoenen heen - Artikel Post - Artikel Marketing

Mijn handschoenen en ik door de seizoenen heen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 428 | Aantal woorden: 678 | Datum: | 0 commentaar

Mijn handschoenen hebben net als ik pit en ik draag ze tijdens elk seizoen wanneer ik wil. Ik zie er met mijn lederen handschoenen elegant uit en ik koppel het nuttige aan het aangename. Ze doen mijn handen er stijlvol uitzien en wanneer ik ze draag, voel ik me rijk aan energie.

Handschoenen voor tijdens de 4 seizoenen

Voor mij is een paar handschoenen meer dan een accessoire. Ik beschouw ze als een volwaardig kledingstuk, zoals een jurk of T-shirt dat ook is. Ik draag ze altijd tijdens de herfst en winter, en ik vind steevast een gelegenheid om ze voor de lente en de zomer te versieren. Ik heb een verzameling lederen en kasjmier handschoenen die ik elke dag kan verwisselen en die ik combineer met mijn mantels. Ik voel echt dat mijn winteroutfits met een paar handschoenen compleet zijn. Waar ik woon duurt de winter 8 maanden dus handschoenen zijn voor mij onmisbaar. Tijdens de warmste maanden draag ik niet altijd handschoenen maar als ik de kans heb pronk ik ermee. Zwarte en bruine handschoenen zijn het gangbaarst maar als u goed zoekt en als u zoals mij graag kleur toevoegt aan uw outfit, kan u het allerbeste dat merken te bieden hebben vinden. Wanneer ik met trots mijn kleurrijke handschoenen draag, voel ik me gelukkig. Ze zijn blauw, groen, rood, versiert met stippen, ruiten etc.

De lengte van mijn handschoenen

Ik draag vooral graag korte, lederen handschoenen die tot aan de pols reiken en die het meest worden gedragen. Ze zijn heel veelzijdig en kunnen met bijna elke stijl en outfit gecombineerd worden. Mijn korte, lederen handschoenen reiken tot onderaan de pols. Ik draag ze vooral tijdens de lente als decoratieve stukken. Ze zijn niet gemaakt om uw handen warm te houden maar dienen eerder om, zoals mijn grootmoeder zei, ermee te pronken.

Mijn handschoenen zijn ook nuttig

Ik hou van mijn handschoenen omdat ze mijn handen beschermen tegen onzuiverheden waar het openbaar vervoer in grote mate mee te kampen heeft. Ik ben niet paranoïde, verre van, maar ze zijn heel nuttig om contact met staven in de bus en handvaten in de metro die niet altijd even netjes zijn te vermijden. Tijdens de zomer krijg ik snel klamme handen en om me in de auto comfortabeler te voelen, trek ik mijn fantastische, lederen autohandschoenen aan (een goede raad: de Engelse handschoenmaker Dents maakt er geweldige) waarvan sommige mensen vinden dat ze uit de mode zijn, maar voor mij zijn ze een ware deugd omdat ik mijn stuur met voorzorg en gemak kan vastpakken.

Mijn raad

Na een tijd zal u een voorkeur krijgen voor bepaalde stoffen: echt suède, leder, schapenwol etc.. Volg enkele simpele regels om uw handschoenen met uw outfits te combineren! De algemene regel is: hoe korter de mouwen, hoe langer de handschoenen mogen zijn. Een elegante zomerjurk zonder mouwen kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met handschoenen die tot aan de elleboog reiken. Operahandschoenen (vooral die met knopen) worden vooral ‘s avonds tijdens bijzondere gelegenheden gedragen. Is uw outfit eerder occasioneel, formeel of geschikt voor het kantoor? Een paar lange, donkere, kastanjebruine  handschoenen die tot aan de elleboog reiken, kunnen een dunne, perzikkleurige zomerjurk doen opleven. Als u een marineblauw kostuum draagt, is een paar lederen of wollen handschoenen die tot aan de pols of elleboog reiken een goede keuze.Over de Auteur

U weet ondertussen al dat ik een zwak heb voor handschoenen. Wanneer ik ze niet aan het verkopen ben in mijn winkeltje op het platteland, praat ik er met liefde en met een vleugje humor over.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[71 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo