Milieuvriendelijke schoenen van Hartjes - Artikel Post - Artikel Marketing

Milieuvriendelijke schoenen van Hartjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 107 | Aantal woorden: 387 | Datum: | 0 commentaar

HARTJES schoenen zijn schoenen van de Oostenrijkse fabrikant HARTJES. Dit bedrijf ontwerpt en produceert sinds 1953 hun schoenmodellen in thuisstad Pramet in Oostenrijk. Het merk dat ontstaan is uit een orthopedische workshop, zet zich continu in schoenen te ontwikkelen die goed zijn voor de voeten en stabiliteit van een persoon. Daarnaast houdt HARTJES ook trends hoog in het vaandel: de schoenen zijn niet alleen functioneel maar ook modieus. 

Milieu

HARTJES staat ook voor het behouden van het milieu. Producten zoals lamshuid, natuurlijk rubber en loden (schapenwol) zijn duurzame materialen die direct uit de natuur worden gehaald dus duurzaam zijn voor het milieu. Ook heeft de natuurlijke kurk die gebruikt voor de zolen een certificaat dat staat voor veiligheid. Alle schoenen van deze fabrikant worden daarnaast geproduceerd met gebruik van plantaardig gelooid leer en verlijmd met melklijm. Hierdoor kunnen mensen met een allergie ze ook dragen. 

Comfort en veiligheid

Ook is HARTJES de enige fabrikant die gebruik maakt van Cellpur. Dit materiaal is gemaakt van poeder gewonnen uit cellulose. Dit zorgt voor veel comfort, hygiëne en klimaatregulering voor de voeten en in de schoenen zelf. De schoenen kunnen ook aangepast worden zodat de hiel perfect in de schoen past en er worden geen naden gezet in de ruimte van de voorvoet. Rollende zolen zorgen ook dat de voet veilig wordt neergezet bij het lopen. Diverse schoenen hebben ook een concave zool bij de hiel dat zorgt voor betere stabiliteit en antibacteriële voering zorgt ook dat de voet kan ademen. Ook ventileren de schoenen goed door het leer waar veel modellen van zijn gemaakt en zijn de schoenen ook geschikt voor mensen met dunnere voeten. Vaak hebben de schoenen ook een voetbed dat je uit de schoen kan halen en dus jouw eigen steunzolen erin kan doen, en zijn een aantal modellen beschikbaar in 100% chroomvrije uitvoering. De schoenen die HARTJES maakt zijn stevige schoenen met veters, enkellaarzen en korte veterlaarzen. Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo