MINITIALS - Artikel Post - Artikel Marketing

MINITIALS

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 303 | Aantal woorden: 452 | Datum: Tue, 25 Jul 2017 | 0 commentaar

 

Twee jonge moeders Marloes en Marshia hebben het Nederlandse merk Minitials opgericht. De reden waarom de sieraden van Minitials zo bijzonder zijn is dat je een persoonlijk sieraad samen kan stellen. De basis voor dit merk is de liefde van de twee jonge moeders voor hun kinderen. Het merk ontstond doordat zij hun kinderen altijd dichtbij zich wilde hebben. Ze hebben in dit merk een manier gevonden om op een subtiele en modieuze manier diegene van wie je houdt dicht bij je te hebben.

De collectie.

De collectie bestaat uit oorbellen, colliers, armbanden en ringen. Al deze sieraden zijn er in verschillende soorten en stijlen, zo is er voor ieder wat wils. De sieraden zijn verkrijgbaar in geel, wit en rosé goud. Je kan de sieraden in de collectie van Minitials helemaal naar eigen wens personaliseren. Het hele idee van het merk Minitials, is dat je de eerste letter van je geliefde in het sieraad verwerkt en deze dan altijd bij je draagt. Er kunnen uiteraard ook meerdere letters worden gekozen. De sieraden kunnen gemixt en gematcht worden naar je eigen smaak en worden in 18 karaat wit en geel goud gemaakt.

 

Juwelier van Willegen als Officieel Minitials dealer.

Op de website van Juwelier van Willegen, de officiële Minitials dealer, kan je een uitgebreid assortiment vinden. Neem snel een kijkje op onze website en maak je eigen sieraad! Ook kunt u de sieraden in onze winkel komen bewonderen. Er is verder veel mogelijkheid om de sieraden geheel naar eigen wens te laten ontwerpen. Je kunt uw favoriete ontwerp kiezen en daarbij ook de letters van je geliefde. Wat is je liefdesverhaal en hoe wil je dat in de sieraden verwerken? Er kan precies gekozen worden wat bij de rest van uw sieradencollectie past omdat het naar eigen wens op maat gemaakt kan worden. De sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en daarom is de levertijd iets langer dan je gewend bent. De sieraden van Minitials worden binnen 5 werkdagen gratis en mooi ingepakt en naar het adres van jouw keuze gestuurd.Over de Auteur

Juwelier van Willegen is een juwelier in Den Haag.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo