Mode op z’n Deens - Artikel Post - Artikel Marketing

Mode op z’n Deens

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Selvi Broeke
Gezien: 469 | Aantal woorden: 641 | Datum: Mon, 5 Jun 2017 | 0 commentaar

Bij de Deense stijl dachten we voorheen vooral aan ‘Hygge’ (de Deense gezelligheid maar dan nog knusser). Maar sinds een paar jaar kunnen we ook op modegebied de Deense invloed niet meer wegdenken. De Kopenhagen Fashion Week wordt steeds invloedrijker, de instagrammers en andere Deense modeheldinnen zoals PernilleTeisbaek zijn niet meer van onze schermen af te denken, kortom: het mag lekker Deens.

En de Deense stijl is inmiddels van de catwalk en exclusieve modeblogs afgestapt om zo het straatbeeld op te wandelen. Maar wat is nou toch die Deense stijl? Het is een modestijl die draagbaar is maar niet saai en die een zeer elegante manier van het combineren van klassieke kleding met wat meer casual stukken heeft. Hoe doe je dat?

Less is more

Wat je de Deense vrouwen niet hoeft te vertellen is dat je met het slim combineren van een paar mooie kledingstukken gemakkelijk een stijlvolle outfit kan creëren zonder een hele grote garderobe te hoeven hebben en zonder een weldaad aan accessoires om te hangen. Juist door het er niet al te dik bovenop te leggen bereik je die elegante Deense stijl, maar wees niet bang om te kiezen voor een felle kleur of mooie print. Juist gedoseerd is dat ook echt mode op z’n Deens.

Mode mag comfortabel

Begin nou niet direct al je hoge hakken uit het raam te gooien (die mogen ook bijd e Deense stijl), maar aangezien de Deense mode toch iets meer casual is leent het zich uitermate goed voor vrouwen die naast mooie kleding ook graag dingen dragen die lekker zitten. Spijkerbroeken, wollen truien, elegante brogues, het zijn allemaal graag geziene elementen van het Deense modebeeld. En dat is fijn, want we kunnen niet allemaal op z’n Victoria Beckham’s het modebikkel uithangen, dat is echt alleen weggelegd voor de meest gemotiveerde en meest toegewijde fashionistas onder ons.

Cream kleding en andere aanraders

Om een goed idee te krijgen van wat nou de Deense stijl is zodat je lekker zelf kan gaan mixen en matchen, kijk eens op de modeblog van de eerder genoemde’ fashion influencer’ Pernille Teisbaek Look de Pernille. Je zult zien dat ze niet vies is van hele vrouwelijke elementen, mooie nagellak, sierraden, hoge hakken en high fashion, maar dat ze net zo lief in een spijkerbroek of op stoere gympen gefotografeerd is. Het fijne is dat de teksten niet alleen in het Deens maar ook in het Engels geschreven staan, dus dan heb je ook nog een idee waar haar inspiratie vandaan komt.

Een andere aanrader is Cream kleding uit de catalogus van het Deense merk BON’ A PARTE. Op de website heb je voor ieder wat wils, klassieke stukken of juist kleding die wat meer in de bohemian chique categorie valt. En dat alles op een draagbare manier en met zeer mooie details. Je kunt hier naast kleding ook erg leuke schoenen en mooie accessoires vinden, dus je kan hier echtvoor je volledige outfit terecht. Klik hier voor de link. En om die echte Deense stijl te vinden, zeg nou zelf wat is er nou makkelijker dan je outfit uit te zoeken bij een echt Deens merk?Over de Auteur

Moeijlijk die echte Deense stijl te vinden? Zeg nou zelf wat is er nou makkelijker dan je outfit uit te zoeken bij een echt Deens merk?

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo