FB pix Mode trends voor mannen - Artikelpost

Mode trends voor mannen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1567 | Aantal woorden: 461 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen vindt het leuk om te kijken naar mannen die zich goed kleden. Als je je als man goed wilt kleden moet je alleen wel de laatste modetrends in de gaten houden. Je wilt natuurlijk niet achterblijven op de mode en iets dragen wat allang niet meer van deze tijd is. Daarom worden de belangrijkste modetrends voor de herfst en winter van 2018 even kort toegelicht. 

De allereerste modetrend is 'laarzen'. Je ziet dit steeds meer terugkomen. Voor sommige mannen is het misschien nog een beetje eng, maar wanneer je laarzen draagt ben je wel helemaal in de mode en in de tijd van nu. Het is heel hip om je stoer en ruig te kleden dus hier passen een paar goede boots heel goed bij. 

Ook komen 'slim jeans' weer helemaal in de mode. Het was een tijdje meer de baggy broeken die in waren maar nu mogen ook de wat strakke broeken weer. Het is misschien even wennen, maar het kan wel heel mooi en fashionable staan. Het model zit ook vaak net even wat mooier dan een 'straight jeans'. 

Nog een trend waar je nooit van zou verwachten dat die hip zou worden maar dat is 'denim on denim'. Hoewel het een paar jaar geleden echt niet kon om bijvoorbeeld een spijkeroverhemd bij een spijkerbroek te dragen is het nu juist hip. Dat heeft vast te maken met de wat stoerdere en ruigere trend van tegenwoordig. Ook een spijkerjasje bij een spijkerbroek kan gewoon. Hoe meer spijker hoe beter! Een merk die hier heel goed aan mee doet en ook veel denim kleren heeft is PME Legend

Wat ook helemaal hip is, is basic kleding. Basic shirts met lange mouwen, kabeltruien, of normale truien in effen kleuren zijn helemaal in. Het minimalistische hiervan past helemaal bij de tijd van nu. Je ziet minimalisme namelijk niet alleen in kleding terug komen maar ook bijvoorbeeld in het interieur. Ook is het een goede investering want op een basic item raak je nooit uitgekeken en op een trui met een specifieke print wel. 

Tot slot is de 'mantel' heel hip voor de moderne man. Deze jas past heel goed bij kantoorkleding maar is ook juist heel leuk om te combineren met stoerdere items. Je hebt hem gewoon in basic zwart maar een camel kleur of een donkerblauwe kleur is ook heel leuk. Over de Auteur

Mijn naam is Sarah. Ik heb een voorliefde voor mode en noem mijzelf op dit gebied een 'trendwatcher'. Ik vindt het heel leuke om de laatste trends in de gaten te houden op modegebied maar ook bijvoorbeeld in het interieur. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo