FB pix Mode voorjaar en zomer 2012 - Artikelpost

Mode voorjaar en zomer 2012

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2234 | Aantal woorden: 563 | Datum: | 0 commentaar

De fifties zijn terug in 2012! Vorig jaar zag je al wat vlinderbrillen, dit jaar zijn deze brillen volop te krijgen in alle soorten en kleuren. Behalve zonnebrillen zijn ook de bikini’s in fifties style. Hoge tailles, haltertopjes en geweldige prints zoals fruit, stippen, bloemen, strepen en nog veel meer. 

Leren handtas oranjeWat heeft een vrouw nog meer nodig tijdens een dagje strand? Een bikini en zonnebril alleen zijn niet voldoende. Een grote tas waar alles in past zoals een handdoek, tijdschriften en zonnebrandcrème. En wat hebben we veel keus als het om tassen gaat! Er zijn ontzettend veel verschillende handtassen te krijgen, ook deze met prints en opvallende kleuren. Handtassen in leer, stoffen handtassen, tassen van imitatieleer en ga zo maar door. Tegenwoordig zijn er veel leren tassen te krijgen die betaalbaar zijn. Webwinkels die geen kosten hoeven te maken aan personeel en het huren van een winkelpand kunnen de prijzen van leren tassen reduceren. 

Eindelijk hebben we weer te maken met lange zomeravonden. Jurken, jumpsuits, pumps, sleehakken en sandalen. Deze zomer mogen wij sexy tevoorschijn komen en opvallend! Kleding met franjes en natuurlijk weer de opvallende prints. 

Clutch tas met doodshoofdenDe clutch tas mag niet ontbreken tijdens een avondje uit. Grote tassen zijn goed voor het strand, tijdens een avondje uit hebben we een klein tasje nodig waar de belangrijkste spulletjes in passen. Ga je op stap in een simpel outfit met weinig kleur? Dan staat een opvallende clutch tas in het roze, geel, blauw of rood wellicht perfect bij je outfit. 

Sieraden en accessoires mogen niet ontbreken bij een modebewuste vrouw. Ook hier weer de opvallende kleuren en prints. Grote en lange oorbellen kunnen je outfit helemaal breken. Een stoere leren armband met drukkers van het merk Noosa die je zelf kunt samenstellen maakt je outfit af. Op de armbanden kun je drukkers bevestigen. Je hebt keuze uit heel veel verschillende drukkers, allemaal gebaseerd op de laatste trends. Vind je de armbanden van Noosa te duur? Wellicht past een goedkopere variant dan beter bij jou. Armband met drukkersDeze goedkopere armbanden met drukkers zijn ook volop te krijgen. 

Durf je het nog niet zo goed aan om een kledingstuk aan te trekken met bloemen of andere prints? Je zou een simpel outfit kunnen pimpen met behulp van een sjaal met drukke print en een opvallende tas. Sieraden en accessoires zijn namelijk volop te krijgen! Vergeet niet je nagels te lakken, nagellak is onmisbaar anno 2012.



Over de Auteur

Lucenta.nl is een fashion webwinkel waar de laatste trends op het gebied van sieraden en accessoires te vinden zijn tegen betaalbare prijzen. Wij houden de trends bij voor jou!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo