FB pix Moeite met het vinden van laarzen die om uw kuiten passen? - Artikelpost

Moeite met het vinden van laarzen die om uw kuiten passen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1363 | Aantal woorden: 529 | Datum: | 0 commentaar

 

De winter staat voor de deur en de schoenwinkels staan vol met laarzen volgens de nieuwste trends. Er zijn heel mooie laarzen bij dit jaar maar veel mensen zullen ze niet kopen omdat ze het moeilijk vinden om laarzen te vinden die om hun kuiten passen. Of hun benen zijn te dun en de bovenkant van de laars is te wijd, of hun kuiten zijn gespierd en de bovenkant van de laars zit te strak. Het is belangrijk dat vrouwen laarzen met een smallere of bredere schacht kunnen kopen die hen goed passen. Helaas zijn niet veel fabrikanten van laarzen gevoelig voor deze kwestie en worden de laarzen alleen volgens bepaalde normen gemaakt. Een oplossing voor dit dilemma wordt geboden door laarzen te kopen in een speciaalzaak.

Speciaalzaken verkopen laarzen die precies goed rond de kuit passen. Dit is met name belangrijk voor langere laarsmodellen omdat laarzen die afzakken bij de kuit de lange, gestroomlijnde uitstraling breken waar lange laarzen voor zorgen. Speciaalzaken kunnen ook de perfecte pasvorm bieden voor laarzen die goed rond de kuit passen en die gedragen kunnen worden bij een rok maar die ook comfortabel genoeg zitten om een jeans in te stoppen. Het is soms moeilijk om alle stof erin te krijgen. Het perfecte paar laarzen biedt de flexibiliteit die nodig is om de laars op verschillende manieren te dragen. 

Het soort laarzen dat flexibel is bij de kuit zijn laarzen met een gerimpeld of elastieken stuk  aan de bovenkant. Dit zorgt ervoor dat de bovenkant van deze laarzen mooi rimpelen. Deze laarzen zorgen niet per definitie voor een strakke uitstraling maar kunnen op veel verschillende manieren worden gedragen. Het nadeel is dat bij mensen met dunnere benen de laarzen soms niet goed omhoog blijven zitten. De laars met gesp bij de kuit kan soms helpen voor een goede pasvorm maar ook dan is het soms niet goed mogelijk om de perfecte pasvorm te krijgen door de manier waarop de gaatjes geplaatst zijn. Als de laarzen strakker worden gezet dan zitten ze vaak weer juist te strak. Het derde type flexibele laars is de veterlaars. Deze laarzen sluiten tot helemaal bovenaan met een vetersluiting. Deze laarzen kunnen goed aangepast worden. Maar het blijft moeilijk om een paar te vinden dat perfect past.

Sommigen mensen laten hun laarzen bij de schoenmaker op de leest zetten of later er aan de zijkant een elastieken stukje tussen zetten. Hierdoor kan het leer er tijdens het dragen uit gaan zien alsof het scheef zit. Het stiksel in stretchstukjes is misschien niet zo mooi en kunnen de aandacht afleiden van de uitstraling die u wilt bereiken met uw laarzen. Daardoor ontstaat er een grotere vraag naar laarzen uit een speciaalzaak die kunnen voldoen aan alle wensen van de klant.

Over de Auteur

Sanne Velthuis

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo