FB pix Mooi versus comfortabel; goed design voor damesschoenen - Artikelpost

Mooi versus comfortabel; goed design voor damesschoenen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1204 | Aantal woorden: 612 | Datum: | 0 commentaar

Damesschoenen zijn een belangrijke accessoire in de klerenkast van de vrouw. Van slippertjes tot stiletto’s en de schoen met open teen; opties in overvloed voor elke grote gebeurtenis of om gewoon elke dag te dragen. Maar hoe weet u welke stijl u moet kiezen? Als u zich zakelijk en stijlvol wilt kleden moet u vaak kiezen tussen comfortabel en mooi en stijlvol. In sommige gevallen weegt het ontwerp van damesschoenen en de algemene stijl van de drager veel zwaarder dan de behoefte aan comfort. 

Maar als u de hele dag druk in de weer bent met boodschappen doen, de kinderen van en naar school en buitenschoolse activiteiten brengen, de hond uitlaten of als u koffie gaat drinken bij een vriendin dan is comfortabel waarschijnlijk de beste keuze. Maar u hoeft niet te kiezen tussen mooi en comfortabel. De keuze om stijlvol rond te lopen is groot; van chique flatjes en ballerina’s van hoogwaardig leer met eenvoudige details tot ergonomische sandalen en slippers met hippe details die het dagelijkse boodschappen doen stijlvoller maken met een eenvoudige en ongedwongen stijl. In combinatie met een eenvoudige spijkerbroek en T-shirt of een klassieke zwarte capri en witte blouse kan een comfortabel maar stijlvol paar schoenen in een opvallende kleur, een uniek design of een fantastische textuur de outfit helemaal af maken. 

Voor een speciaal avondje uit kan comfort misschien iets worden achtergesteld op een geweldig design en geweldige stijl. Bij speciale gelegenheden zorgen hoge
naaldhakken, torenhoge sleehakken, prachtige slingbacks en zachte sexy pumps voor een sexy en geraffineerd gevoel. Ongeacht uw stemming of kleding kan een stijlvol paar damesschoenen zorgen voor meer stijl, persoonlijkheid en uitstraling en een outfit en look samenstellen die in het algemeen zorgen voor meer zelfvertrouwen. 

Naast een sexy en speciale look voor bijzondere gebeurtenissen kunnen mooie damesschoenen uw humeur op elke dag van de week opvijzelen. Een paar mooi vormgegeven hakken kan lengte creëren en de aandacht vestigen op elke outfit maar damesschoenen kunnen ook van elke dag een speciale dag maken door gewoon een paar prachtige schoenen te dragen. Mooie schoenen zijn een geweldig tegenmiddel voor een ‘bad hair day’ of een pondje teveel op sommige dagen. In tegenstelling tot uw favoriete spijkerbroek die misschien niet altijd dichtgaat na een avondje zwaar tafelen, of uw haar dat zich niet in model laat brengen op een regenachtige of vochtige dag, passen uw schoenen altijd. U kunt gewoon dat weerbarstige haar in een staartje doen en een broek aantrekken die lekker zit en dan een geweldig paar schoenen aantrekken. U voelt u niet alleen beter maar prachtige schoenen leiden ook de aandacht van voorbijgangers weg van de minder sensationele delen naar de adembenemend mooie schoenen aan uw voeten. Mooi vormgegeven damesschoenen zorgen niet alleen voor een directe verbetering in stijl maar zorgen ook gemakkelijk en snel voor een fantastische bui en adembenemende stijl.

 

Over de Auteur

Op zoek naar schoenen voor brede voeten? Duo Boots heeft een breed assortiment!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Acaza -Praktisch Schoenenrek - voor 12 paar schoenen - Metaal - Zwart
Acaza -Praktisch Schoenenrek - voor 12 paar schoenen - Metaal - Zwart

€ 19,98
Toon product

ACAZA XXL Extra Groot Schoenenrek met 9 Niveaus - tot 54 Paar Schoenen - 100cm Breed en 160cm Hoog - Zwart
ACAZA XXL Extra Groot Schoenenrek met 9 Niveaus - tot 54 Paar Schoenen - 100cm Breed en 160cm Hoog - Zwart

€ 44,19
Toon product

Avalo Industrieel Kledingrek - Metaal - 110x33x150 CM - Zwart - Opbergruimte Voor Schoenen - Garderoberek Met Haken
Avalo Industrieel Kledingrek - Metaal - 110x33x150 CM - Zwart - Opbergruimte Voor Schoenen - Garderoberek Met Haken

€ 49,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo