FB pix Nagels lakken en Nail art - Artikelpost

Nagels lakken en Nail art

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1022 | Aantal woorden: 522 | Datum: | 0 commentaar

Nagellak op de nagels aanbrengen en het hele nagels lakken gebeuren is geen gemakkelijke taak. Wanneer je niet heel strak en netjes de nagels lakt komt alle lak op de huid of nagelriemen terecht. Nagellak stolt ook redelijk snel dus moet snel glad en strak uitgesmeerd worden anders blijven er lelijke oneffenheden achter op de nagels.

Goede verzorgde nagels met een mooie kleur staat bij een dame prachtig. Welke punten zijn belangrijk om op te letten bij het lakken van de nagels. Allereerst is het belangrijk dat de nagellak nog zo vers mogelijk is voordat je deze gaat aanbrengen op de nagels. Goede vloeibare nagellak is het fijnst om de nagels perfect te kunnen lakken.

 

Wat is er nodig voor nagels lakken?

 

- De basislak(blank), deze heet ook een basecoat

- Kwalitatieve nagellak in een leuke keur

- Gereinigde nagels die goed verzorgd zijn

- Nagelriemen dienen zachtjes naar achtere geduwd te worden

- Nagellak remover om de oude nagellak te verwijderen

 

Het verwijderen van de oude nagellak

Voordat je gaat nagels lakken is het belangrijk om eerst de oude resten van de nagellak te verwijderen van de nagel met een remover. Nadat de remover gebruikt is moeten de nagels verzorgd worden met een product en dienen de nagelriemen naar achter geduwd te worden. Nu zijn de nagels gereed om gelakt te worden. Volg deze stappen om nagels te lakken:

Gebruik eerst de basecoat op de nagels. Deze coating zorgt ervoor dat de nagels niet verkleuren van alle gekleurde nagellak op den duur. Die verkleuring kan niet schoongemaakt worden en moet er echt uitgroeien, zorg er dus voor dat dit niet gebeurt.

Om perfect te lakken moet je het kwastje in de basislak dopen en deze op het midden van de nagel zetten. Maak dan een beweging waarbij je steeds van nagelriem tot nageltop beweegt. Doe ook de zijkanten van de nagels bedekken met de basislak. Laat de eerste laag drogen en breng dan een tweede beschermlaag aan.

Wanneer de basecoat goed gedroogd is kan je op dezelfde manier met de gekleurde lak aan de slag. Om de nagel dunner te laten lijken kan je een dun lijntje aan de rechter- en linkerkant vrijhouden van gekleurde lak. Zorg ervoor dat er geen lak via de kieren van je nagel naar de zijkant loopt. Wanneer de gekleurde laag gedroog is kun je deze nog een extra laag geven met een zogeheten topcoat.

Om nagellak extra snel te laten drogen wanneer je bijvoorbeeld haast hebt kun je de nagels even onder de koude kraan houden. Zorg ervoor dat je altijd dunne lagen lak gebruikt, deze drogen namelijk heel snel.Over de Auteur

Vervent blogger over allerlei zaken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo