Nagelsalon & gellak expert in Helmond - Artikelpost

Nagelsalon & gellak expert in Helmond

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 219 | Aantal woorden: 880 | Datum: | 0 commentaar

Hallo, leuk dat je een kijkje neemt op deze site Arinagels.nl. Vind je degelijkheid en nauwkeurigheid essentieel? Dan is onze nagelsalon een juiste keuze! Met 45 minuten manicure bereid ik jouw nagels voor om de gellak behandeling netjes af te ronden. Maar alsmede voor een nagelversteviging, gellak, BIAB (Builder In A Bottle), gel nagels, stamping en nail versiering sta ik graag voor jouw klaar. Voor de standaard gellak treatment staat pakweg 1 uur. Wil je nail art door middel van folie of stamping? Dan komt er plusminus 20 minuten tot een half uur bij.

Je gaat beslist met perfecte nagels bij ons de deur weer uit. Ik werk enkel met hoogwaardige benodigdheden en merken. Ik gebruik normaliter de merken Bo Nail systems en Nail art producten van Moyra. Je hoeft de nagels ook niet bij te werken, de kleur en de laklaag blijft bij normaal gebruik  gebruik gegarandeerd tot drie weken fraai op je vinger nagels.

Gellak Helmond

Hoe werkt die gellak?

De laklaag hecht vanwege de speciale manier van aanplakken veel beter aan je nagels. De gellak is een nagellak die middels een speciale lamp moet uitharden. Zo’n lamp heet een manicure of LED lamp. Dit blijft dus ontzettend lang op de nagels zitten doordat deze lak veel harder word dan gewone nagellak. Een ander voordeel van gellak is dat jouw nagels veel vlugger droog zijn met behulp van die speciale UV lamp. Je kan een gellak laten plaatsen op je natuurlijke nagels, maar het is daarnaast denkbaar om een gellak te laten zetten op acryl- of gelnagels. Met een gellak Helmond heb jij dus erg lang genot van je charmante, gelakte nagels. Vanzelfsprekend dat gellak een stuk duurder is dan standaard nagellak. Daar staat tegenover dat jouw nagels heel wat langer attractief blijven. Een nagelverzorging verzorging is steeds onmisbaar om een juist resultaat met gellak te kunnen verzekeren. Benieuwd naar de kosten voor een manicure Helmond met gellak? Vraag naar de opties.

Manicure Helmond

Een nagelverzorging is een intense verzorging van je handen en nagels. Arinagels heeft enkele speciale opleidingen gevolgd om een manicure op een correcte wijze te kunenn doen. Na de manicure kun je ervoor kiezen om een schitterende gellak op de nagels te laten doen. Ook is nail art, French manicure, stamping of BIAB ook denkbaar in mijn nagelsalon. Hoe werkt een manicure? Bij de manicure starten we met het schoonmaken en zachtmaken van je nagels met een speciale liquor. Dat zorgt voor zachte nagel riemen. Zo kan ik de nagel riemen eenvoudig terug duwen en eventuele losse velletjes gemakkelijk en pijnloos schrappen. Om de nagel vorm te krijgen vijl ik de nagels in de gewenste grootte. Zo zien je handen en nagels er weer keurig uit.

Extra mogelijkheden bij een manicure Helmond

Nagenoeg al mijn klanten kiezen naast de standaard manicure ook voor de gellak treatment. Ik adviseer altijd een gellak, omdat je dan zeker drie weken lang kunt genieten van de mooie nagels. Wil jij graag langere nagels dan jou eigen nagels? Informeer dan naar de opties. Gelnagels op jou eigen nagels aanbrengen behoord ook tot de opties. Natuurlijk mag een mooie gellak dan niet missen.

Nail art Helmond

Ik kan je nagels versieren in ieder ontwerp dat jij wilt. D.m.v. stamping kan ik schitterende illustraties op je nagels drukken. Je kunt kiezen voor een bepaald thema voor op de nagels. Zoals de thema's Kerst, Halloween, Carnaval en Pasen. Echter ook een creatie in een bepaalde tint is een mogelijkheid. Kortom, er is zeer veel beschikbaar!

Contact

Maak makkelijk een afspraak voor een nagel behandeling met gellak via WhatsApp of email.

Groetjes Arina

 Over de Auteur

Hoi ik ben Arina, geboren in Oekraine en inmiddels 5 jaar woonachtig in Nederland. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo