FB pix Nepbaard - Artikelpost

Nepbaard

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1024 | Aantal woorden: 372 | Datum: | 0 commentaar

Party Hardy!

Wie kent ze niet, de verkleedfeestjes waarbij iedereen verplicht verkleed moet aankomen. Verkleedfeestjes komen regelmatig voor. Denk daarbij aan carnaval of een georganiseerd feest in een discotheek waarbij iedereen verkleed is. Voor veel mensen een verschrikking en voor mannen vaak moeilijker dan voor vrouwen. Gelukkig zijn er wel een aantal attributen die je kunt gebruiken en het leven een stuk makkelijker maken. Op deze manier heb je geen hele verkleed set nodig. 

Nepbaarden

Een nepbaard die je op je gezicht plakt kan weer pijnlijk zijn. Ten eerste kan de baard zwaar zijn en trekken aan de huid. Ten tweede kan een nepbaard ook pijn doen als je hem eraf wil halen, omdat deze goed vastgeplakt zit. Een alternatieve mogelijkheid die ook nog eens langduriger is, is de baard met een elastiek bevestigd is aan je hoofd. Kun je ’m zo vaak op en af doen als je zelf wil, ideaal toch?

Als je denkt aan de feestdagen die er weer aankomen denk je misschien meteen aan nepbaarden. De mooie witte baard van de kerstman of Sinterklaas kun ook jij dragen. Als je je wilt verkleden als sinterklaas mag de nepbaard niet ontbreken.

Nepbaarden zijn in allerlei winkels verkrijgbaar. Voor een leuk feestje kan een nepbaard niet ontbreken! Niet alleen voor mannen: als je weet dat het verkleedfeest alleen voor de lol is kun je nepbaarden als vrouw prima dragen. Dat zal jou alleen nog maar grappiger maken. Het handigste is natuurlijk een nepbaard online bestellen bij www.nepbaard.nl

Je hoeft helemaal niet veel geld kwijt te zijn voor een grappig en leuk feestje. Voor de meest grappige, maar vooral leuke nep baarden kun je gemakkelijk en snel een bestelling doen bij ons! Bovendien is een mooie nepbaard de ultieme combinatie met een grandioze plaksnor!Over de Auteur

Wij zijn een nieuwe speler op de markt van nepbaarden en andere grappige producten die het leven gewoon een stuk leuker maken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo