New Yorker in Duitsland - Artikel Post - Artikel Marketing

New Yorker in Duitsland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Posterwinkel
Gezien: 620 | Aantal woorden: 362 | Datum: Mon, 29 Apr 2013 | 0 commentaar

New Yorker is een fashionketen die wereldwijd is verspreid over 32 landen over de hele wereld. Het is een grote multinational en ook in Nederland zijn zij actief. Nederland telt maar liefst 20 vestigingen van deze modeketen. Oorspronkelijk is de onderneming opgestart in Duitsland in 1971. Het hoofdkantoor zit hier nog steeds gevestigd.

In Duitsland hebben zij echter ook al een New Yorker online shop. In Nederland is dit helaas nog niet het geval. Dit is echter zeer jammer, omdat het grote aanbod van de New Yorker een stuk overzichtelijker was geweest wanneer men de mogelijkheid heeft om de kleding thuis uit te kiezen. Het assortiment is namelijk zeer ruim en varieert van sportieve kleding tot casual outfits voor school of op het werk. Met een dergelijk ruim aanbod wordt een webshop al snel erg overzichtelijk en is het gemakkelijk om gericht die kleding te zoeken waar jij naar op zoek bent. Om kleding te kopen zal men in Nederland dus nog een van de vestigingen moeten bezoeken. Verwacht wordt wel dat er in de toekomst naast Duitsland ook in Nederland een online New Yorker zal komen.

Naast het ruime dames en heren kledingaanbod heeft de modeketen meerdere accessoires. Zo heeft het heerlijke luchtjes voor zowel dames als heren en dit is zeker een aanrader. De New Yorker heeft namelijk een eigen parfum lijn opgezet. Voor dames, maar ook voor de heren is er een leuk aanbod van diverse nachtkleding en deze zijn zeker eens de moeite waard om te bekijken. Een tip is om de website over de New Yorker in de gaten te houden om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkeling van deze fashionketen. Zorg dat ook jij erbij bent!Over de Auteur

Ik schrijf regelmatig over mode, fashionketens en kortingscodes.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo