Online shoppen met korting - Artikel Post - Artikel Marketing

Online shoppen met korting

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 764 | Aantal woorden: 346 | Datum: | 0 commentaar

 

Online shoppen: of je bent voor of je bent tegen. Sommigen mensen zijn al om. Zij vinden het tijdbesparend, handig en beter voor de portemonnee. Je hebt echter ook tegenstanders. ‘Goedkoop is duurkoop. Ik moet het zien! Altijd passen voordat je iets koopt.’ Maar ook deze groep moet de voordelen inzien. Als een kledingstuk niet bevalt, kun je het vaak kosteloos retourneren. En daarbij: er is vaak sprake van korting op je online aankopen.

Natuurlijk is winkelen in de winkel persoonlijker, maar hoe vaak ben jij een winkel ingelopen waar je spontaan korting kreeg? Op internet krijg je dat wél. Soms krijg je zelfs kortingscodes waar je veel geld mee bespaart. Dat is niet alleen erg goed voor de balans op je bankrekening, maar het geeft ook een persoonlijk tintje. Iets wat je helaas in een fysieke winkel niet vaak tegenkomt. Hetzelfde geldt voor de service. Als je op internet iets koopt en het bevalt niet dan kun je het omruilen, óók als het in de opruiming aangeschaft is. In de winkelstraat niet: gekocht in de opruiming betekent géén ruilrecht.

Topkortingscodes is een kortingssite, die je helpt om te besparen op je online aankopen. De bekendste winkels van Nederland en Belgie vind je op de website. Het is daarom nog makkelijker om je zomercollectie uit te breiden zonder veel uit te geven. Een prominente modewinkel die zich ook wil profileren op het wereldwijde web, is Miss Etam. Topkortingscodes heeft daarom een promotiecode miss etam. Zo kunnen de twijfelaars onder jullie kennismaken met het online shoppen, en nog bij een gerespecteerde modewinkel ook.Over de Auteur

Tim Bakker is een fervent shopper en altijd op zoek naar koopjes. Waar er korting te halen valt, kom je Tim tegen. Tim's vriendin is erg blij met haar shopgrage vriend, mede door het goede advies dat hij haar altijd geeft. Naast shopper heeft Tim ook een echte baan. Hij is een social media strategist voor een internationaal bedrijf gericht op consumer products.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Thu, 26 Apr 2012 at 2:12 PM, by Guest
Ik ken deze website niet, zat vaak op vouchercode.nl. Het scheelt inderdaad enorm. Betaal je in de winkel de volle mep, thuis achter internet krijg je opeens 20% korting met codes. Dus ik neig steeds meer naar internetaankopen.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[65 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo