Ontdek de parfumcollectie van Parfums de Marly - Artikel Post - Artikel Marketing

Ontdek de parfumcollectie van Parfums de Marly

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: PW
Gezien: 547 | Aantal woorden: 517 | Datum: Thu, 17 Oct 2013 | 0 commentaar

Parfums de Marly is een relatief nieuwe parfumlijn en dus, vergeleken met andere bekende parfums, nog tamelijk onbekend bij de consument. Het parfum van Parfums de Marly onderscheidt zich van andere parfumlijnen door, ten eerste, het gebruik van zeldzame ingrediënten. Dit is al een zeldzaamheid op zich in de parfumwereld, aangezien het gebruik van duurzame en zeldzame ingrediënten steeds minder wordt door de hedendaagse massaproductie. Ten tweede onderscheidt Parfums de Marly zich door het verhaal wat er achter het parfum schuilt.

Achtergrond

Het verhaal van Parfums de Marly begint als een sprookje. Er was namelijk eens een Franse koning, genaamd Lodewijk XV, die een passie had voor parfums en paardenraces. Lodewijk XV was de leider van het Frankrijk van de 18e eeuw. In 1743 liet hij een beeldhouwwerk voor zichzelf maken. Met de passie voor paardenraces in het achterhoofd heeft de beeldhouwer toen 9 verschillende paarden gebeeldhouwd. Het kunstwerk werd ‘Les Chevaux de Marly’ genoemd, omdat Lodewijk destijds in het Chateau de Marly woonde. De namen van de paarden zijn ruim 260 jaar later gekoppeld aan de negen parfums die Parfums de Marly op de markt heeft gebracht, vandaar dat deze parfumlijn de naam Parfums de Marly heeft gekozen. Er schuilt dus een oud en uniek verhaal achter het logo van Parfums de Marly.

De collectie

De parfumcollectie van Parfums de Marly bestaat uit negen parfums die dus zijn vernoemd naar de negen paarden van ‘Les Chevaux de Marly’. De twee vrouwenparfums hebben de namen Meliora en Safanad gekregen. Beide parfums verspreiden een zoetige en fruitige geur, maar door het gebruik van verschillende geurelementen ruiken ze totaal niet hetzelfde. Met het parfum Meliora waan je jezelf op een exotisch strand, terwijl je met de geur van Safanad naar de Arabische wereld afreist. De verschillende mannenparfums zijn vernoemd naar de paarden Darley, Godolphin, Herod, Ispazon, Lippizan, Pegasus en Shagya. De zeven parfums staan symbool voor de kracht van de man en geeft mannen een gevoel van onoverwinnelijkheid.

Om een parfum uit de collectie van Parfums de Marly aan te schaffen, zal je wellicht wat dieper in de buidel moeten tasten. Daar staat echter tegenover dat je een uniek parfum in huis haalt. Door het gebruik van bijzondere ingrediënten zoals ambergrijs, agarhout en maté blijft de geur van het parfum van Parfums de Marly langer hangen dan je waarschijnlijk gewend bent van andere parfums.Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een website voor al uw parfums, huidverzorging- en make-upmerken. Ons assortiment is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo