FB pix Oorbellen, de populairst sieraden? - Artikelpost

Oorbellen, de populairst sieraden?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1183 | Aantal woorden: 378 | Datum: | 0 commentaar

Chandelier oorbellen
Pardon? Chandelier oorbellen, het staat er echt. En chandelier betekent kroonluchter, ook dat klopt. Bungelende oorbellen hebben uiteraard geen lampen of kaarsjes, dus zo letterlijk moet je het kroonluchter-gedeelte niet nemen. De opbouw van chandelier oorbellen komt overigens wel gewoon in de richting van een kroonluchter, hoor. Bovenin vrij smal en hoe meer je naar beneden gaat, hoe breder de oorbellen. Elke kleur, elk materiaal: chandelier oorbellen komen in heel veel soorten en maten. Je kunt ze ook bij veel andere sieraden matchen. Als jij je oorbel online wilt zoeken, zal 3 van de 4 soorten die je tegenkomt een chandelier vorm hebben.

Oorbellen met veren
Ja, dat klinkt inderdaad totaal niet als een trend. Oorbellen met veren. Maar dat is het dus wel! Oorbellen met veren zijn al een tijdje terug van weggeweest, en echt weg waren ze sowieso nooit. De oorsprong van de oorbellen met veren kun je toch wel vinden bij de Indianen, maar dit wordt geen geschiedenisles van oorbellen. Echte sieraden zijn het toch zeker niet, veren? Nee, maar je kunt oorbellen met veren wel erg luxe (pauwenveren) customizen. Denk vooral aan diamantjes die je kunt toevoegen. Zoek jij je oorbel online? Zoveel veren, zoveel oorbellen… probeer het nu maar, veren zijn echt niet alleen voor vogels en hippies!

Oorbellen met parels
Als je het over klassiekers hebt, zijn oorbellen met parels toch wel een kansmaker. Armbanden, ringen, kettingen en uiteraard oorbellen: de parel zal altijd in blijven. Een parelen oorbel online zoeken is zeker een aanrader, maar zorg wel dat je niet teveel betaalt! Oorbellen met parels zijn veel geld waard en het zijn echte klassiekers, maar je wilt niet bedrogen uitkomen. Een oorbel met parels draag je niet naar het eerste de beste feestje. Kies je momenten en zorg dat je geen overige opvallende sieraden draagt. De parel in je oorbellen hoort de show te stelen!

 

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo