Op zoek naar een duurzaam kado? - Artikelpost

Op zoek naar een duurzaam kado?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 513 | Aantal woorden: 807 | Datum: | 0 commentaar

Horloges zijn vaak een kwestie van smaak en persoonlijke keuze. Ontwerpers hebben het ideale duurzame kado voor hem en haar ontworpen in de vorm van een prachtig houten horloge.

Het uitzoeken van een geschikt kado is vaak een uitdaging. Sommige kado's zijn relatief eenvoudig om te kopen, omdat het duidelijk is dat het kado bij de ontvanger past. Horloges zijn een typisch voorbeeld van het nemen van een soms moeilijke keuze. De koper dient over kennis te beschikken over degene die het horloge ontvangt. Wanneer wordt het horloge doorgaans gedragen en bij welke kleuren moet het geschenk passen zijn typische vragen die zich voordoen tijdens het shoppen.

Van hout gemaakt
Niet op zoek naar metalen horloges, horloges met ingelegde steentjes of leren horlogebandjes? Dan is een horloge gemaakt van hout een uitstekende keuze. Deze horloges worden veelal handgemaakt zijn duurzaam en passen bij ieder moment, iedere dag opnieuw.

Horloges gemaakt van hout zijn ligt in gewicht en prettig om te dragen. Het quartz uurwerk en het krasbestendige glas zijn de enige onderdelen van het horloge die niet van hout zijn. Ieder horloge is uniek, omdat er voor alle exemplaren andere stukjes hout gebruikt worden. Dat maakt dat er geen horloge identiek is.

Karakteristiek ontworpen horloges voor hem en haar

Sierlijk in combinatie met stijl en klasse. Dat is wat de horloges stuk voor stuk uitstralen. Alle ontwerpen zijn anders en er is voor iedereen een passend model te koop. De kast in dezelfde houtkleur als de houtenband of net iets anders. Zoveel smaken en wensen zoveel mogelijkheden en variaties. Van robuust tot sportief en van klassiek tot trendsettend. De geselecteerde en gebruikte houtsoorten beschikken over de nodige keurmerken en de duurzaamheid is gegarandeerd.

 


De eenvoud van de horloges tonen klasse en smaak. De horloges roepen een sterk verlangen naar de natuur op en zijn een geweldig geschenk. Een ingewikkelde zoektocht naar het ultieme geschenk komt ten einde. Zowel voor hem als haar is een houten horloge een prima keuze.

Over de Auteur

Werkzaam voor Timeforest.nl, specialist in houten horloges.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo