FB pix Over Bouletta cases - Artikelpost

Over Bouletta cases

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3056 | Aantal woorden: 910 | Datum: | 0 commentaar

 

Over Bouletta

Over Bouletta

Bouletta is een divisie van het merk Gazulla die in 1980 tot stand is gekomen in Istanbul Turkije en heeft zich al bijna 30 gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoge kwaliteit  damesmode.

Ook het Bouletta  merk  is in 2002 in Istanbul tot stand gekomen om dezelfde stijl, kwaliteit en sfeer als Gazulla  in de markt te brengen.

Aangezien het een Turks bedrijf is, heeft Bouletta een passie voor hun erfgoed en vooral de erfenis in het werken met leer. Daarom worden alle lederen producten met de hand geproduceerd in Istanbul uit Turkse koeienleer. Dit is de ‘enige’ manier voor Bouletta om lederen producten te maken!

Bouletta producten worden geproduceerd in overeenstemming met het gehele Europese reglement met betrekking tot leer verwerking. Om  zeker te zijn dat de gebruikte chemicaliën geen kankerverwekkende stoffen bevatten en het gehele productieproces verloopt in moderne fabrieken  in Istanbul.

Bouletta produceert cases en tassen van hoge kwaliteit voorSmart Phone, Tablet PC, Laptop, Netbook……

De filosofie van Bouletta

Het onderzoeken en bestuderen van menselijke behoeften voor een ideale  balans tussen het functionele aspect en esthetische  gevoeligheid is de basis van de filosofie van Bouletta. Waardevolle materialen en accessoires maken cases van Bouletta uniek en modebewust…….Van serieus zwart tot licht groen, van oceaan blauw tot aarde bruin, vind je  een deel van je leven in alle kleuren en stijlen.

Boulette biedt een verbazingwekkende selectie van designerstechnologie en mode dat samen is gebracht om jou kwaliteit, innovatie en stijl te brengen.

Tot de dag van vandaag heeft Bouletta een eigen zin van stijl en oog voor mode ontwikkeld en geleverd. Het aanbieden van oplossingen voor hoesjes en accessoires die in feite creativiteit en inspiratie samen in een uitgebreide lijn van producten brengt heeft het genoegen om levenslange klantrelaties te creëren.

Kwaliteit van Bouletta

In Turkije is het werken met leer een eeuwenoude traditie en daarom zijn ze ook expert met leer. Los van het feit dat het deel uitmaakt van het Turkse erfgoed maakt het werken met leer nog steeds deel uit van de moderne Turkse samenleving.

Ze zijn extreme trots op hun erfgoed en terecht want hun kennis in leerbewerking doet voor niemand onder. Daarom produceert Bouletta altijd hun lederen producten met de hand in Turkije met Turks leer.

Alle lederen producten van Bouletta zoals smart Phone hoesjes, tablet pc hoesjes en laptop hoesjes worden met de hand gemaakt van Turks leer in Bouletta’s montage pand in Istanbul, Turkije.

Wanneer je een product van Bouletta koopt, heb je een handgemaakt product gekocht dat in elkaar is gezet met ervaring, aandacht en passie.

Van leer naar hoesje

Het Creëren van een Bouletta product gaat van start met een vel leer, dit vel leer wordt voorbereid in overeenstemming van alle Europese wetgevingen met betrekking tot de chemicaliën die gebruikt worden om het vel leer te verven en klaar te maken  voor verdere verwerking.

Elk vel leer wordt geïnspecteerd voor kwaliteit, correcte dikte en afwerking om zeker te zijn dat het voldoet aan de benodigdheden van het eindproduct.

Het materiaal voor de voering en vulling word ook gesneden in dit stadium dus er een complete kit met panelen aanwezig voor de montage.

Denk mar een s aan de hoeveelheid mobiele telefoons op de markt, elke telefoon heeft zijn eigen mal voor de buitenste panelen, vulling aan de binnenkant en de voering panelen. Hier komt een hoop gereedschap aan te pas maar dit is de enige manier om zeker te zijn dat elke Bouletta hoes nauwkeurig past op de desbetreffende telefoon en dat elke hoes gelijk is aan de vorige hoes en de volgende hoes.

Zodra alle panelen zijn uitgesneden worden de buitenste panelen glad geschaafd om zeker te zijn dat de panelen dezelfde vorm en dikte hebben zodat elke eindproduct gelijk is en dezelfde maat heeft.

Dit proces wordt zorgvuldig gecontroleerd met gekalibreerde meters om zeker te zijn dat de toleranties worden behouden.

Tijdens de voorbereiding van het naaien van de naden worden deze aan een dun laagje lijm vastgemaakt om zeker te zijn dat zodra de naden genaaid zijn deze volledig dichtgeplakt zijn.

Op dit moment hebben we een afgemaakt hoesje. Het enige wat er nog moet gebeuren is kijken of het hoesje past. Dit wordt gedaan met behulp van een mal met de gepubliceerde afmetingen van de fabrikanten van een mobiele telefoon of tablet pc, of simpelweg een mobiele telefoon in de buurt.

Zodra dit allemaal is gebeurt, maken de eenheden nog een laatste inspectie mee wat deel uitmaakt van het verpakking proces. Eenmaal ingepakt dan worden ze verspreidt over de hele wereld naar Bouletta klanten.

Voor meer informatie surf naar www.bouletta.nlOver de Auteur

Gek op krachttraining en muziek maken. Verder een passie voor internetmarketing.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Bouletta Samsung Galaxy S24 Ultra compatibel lederen Uitneembare BookCase hoesje - Burned Cognac
Bouletta Samsung Galaxy S24 Ultra compatibel lederen Uitneembare BookCase hoesje - Burned Cognac

€ 47,90
Toon product

Bouletta geschikt voor iPhone 15 Lederen BookCase Hoesje - Burned Cognac
Bouletta geschikt voor iPhone 15 Lederen BookCase Hoesje - Burned Cognac

€ 34,90
Toon product

Bouletta - iPhone 13 - Lederen BookCase Hoesje - Antic Coffee
Bouletta - iPhone 13 - Lederen BookCase Hoesje - Antic Coffee

€ 33,90
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo