FB pix Over de knie laarzen - Artikelpost

Over de knie laarzen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1168 | Aantal woorden: 425 | Datum: | 0 commentaar

Dit artikel geeft je een aantal eenvoudige maar hopelijk bruikbare tips bij de aanschaf van laarzen, en in het bijzonder de Over de knielaarzen! De mogelijkheden van deze hoge laarzen zijn eindeloos; draag ze met jeans voor een casual outfit overdag, met een mantelpak voor een killer-kantoorlook of met een jurkje voor speciale gelegenheden.

Over het algemeen is het van belang dat je de tijd neemt om de juiste laarzen te kiezen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je wel gaat voor laarzen die goed bij je passen en waarmee jij je goed zult voelen. Hieronder drie aspecten die extra aandacht verdienen.

Het eerste aspect waar je op moet letten is de stijl van de laars; knielaarzen zijn er immers in alle kleuren, soorten en maten. Wat voor hak zoek je bijvoorbeeld? Hoge hakken zijn fantastisch voor ‘s avonds en ‘s nachts, maar minder geschikt voor kantoor. Platte zolen kunnen ontzettend comfortabel zitten maar neigen de laars wat minder elegant te maken.

Ten tweede is de materiaalkeuze belangrijk. Lederen laarzen zijn zeer populair, en terecht. Hoewel de kwaliteit varieert, is leer doorgaans het meest duurzame materiaal en zit het bovendien het meest comfortabel. Nepleer is wat goedkoper en tegenwoordig soms niet van echt te onderscheiden. Andere stoffen crëeren vaak een leuke casual look, maar gaan minder lang mee en zijn moeilijker te onderhouden.

Op de derde plaats, en wellicht het meest belangrijke aspect, zorg dat je de juiste maat kiest. Als laarzen niet goed zitten, draag je ze niet, hoe mooi ze ook mogen zijn. Laat je voet dus opmeten door iemand die er verstand van heeft, want zeker bij laarzen is het vaak lastig de pasvorm zelf in te schatten. Ga er niet zomaar vanuit dat je je maat weet, want maten kunnen veranderen over de jaren. En je voeten kunnen breder of smaller zijn al naargelang de temperatuur, je gewicht en het soort sokken dat je draagt.

Als je de juiste stijl, soort en maat hebt gevonden, kan het feest beginnen en is de kans groot dat je nooit meer iets anders wil. Over-de-knielaarzen, wij hopen dat ze nooit meer uit de mode geraken!

 Over de Auteur

Door Floor Uitterhoeve

Ook op zoek naar nieuwe schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar www.duoboots.nl. Because style is nothing without fit!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Groene aanslag verwijderaar Groene aanslagreiniger  3x 1 Liter Tuinverzorging - Onderhoud - 1L
Groene aanslag verwijderaar Groene aanslagreiniger 3x 1 Liter Tuinverzorging - Onderhoud - 1L

€ 15,55
Toon product

Guess Bada Dames Enkellaarzen - Zwart - Maat 41
Guess Bada Dames Enkellaarzen - Zwart - Maat 41

€ 87,94
Toon product

Grisport veters - Zwart/Grijs - 120
Grisport veters - Zwart/Grijs - 120

€ 6,75
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo