FB pix Over de online schoenen shop Invito - Artikelpost

Over de online schoenen shop Invito

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1110 | Aantal woorden: 506 | Datum: | 0 commentaar

 

Invito is een schoenenwinkel, die naast de schoenen ook stijlvolle accessoires hebben. Invito is bij veel mensen bekend en dat komt mede door de 46 winkels die ze hebben. Zowel dames als heren kunnen bij Invito terecht voor schoenen en accessoires. Invito verkoopt naast Invito ook andere merken, zoals Adidas, Cowboys bag, Cruyff en Nike.

Merken
Invito verkoopt naast hun eigen merk ook veel andere merken. De volgende bekende merken zijn bijvoorbeeld bij Invito verkrijgbaar: Adidas, Cruyff, Nike,  Converse, Le Coq Sportif en Havaianas. Zowel dames als heren kunnen bij Invito terecht voor stijlvolle schoenen.

Dames kunnen er onder andere terecht voor pumps, sneakers, laarsjes en sandalen. Mannen die graag stijlvolle schoenen willen, kunnen ook prima een bezoek brengen aan Invito. De volgende schoenen verkoopt Invito onder andere voor mannen: boots, sneakers en slippers. De meeste schoenen zijn te koop voor een aantrekkelijke prijs.

Accessoires
Je kunt ook je outfit compleet maken door verschillende accessoires die Invito aanbiedt. Dames kunnen er terecht voor veel verschillende tassen. Daarnaast verkoopt Invito ook portemonnees, riemen, hoedjes, sjaals en sierraden.

Online shoppen!
Heb je even geen tijd om naar de winkel te gaan, maar heb je nodig nieuwe schoenen of leuke accessoires nodig? Dan kun je gemakkelijk via de webshop je inkopen doen. Voor slecht €1,95,- worden de artikelen binnen twee dagen bij je thuis bezorgt.

Je kunt er ook voor kiezen om de artikelen te bestellen en klaar te laten leggen in de winkel. Dit betekend dat je geen verzendkosten hoeft te betalen en dat als je in de winkel ben je, je artikel niet mis loopt. Maar wat nog leuker is dat je tegenwoordig gemakkelijk kunt profiteren bij Invito, met de kortingscode Invito krijg je namelijk korting op je schoenen bestelling online.

 

Over de Auteur

Ik schrijf regelmatig artikelen over populaire kortingscodes.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo