FB pix Overhemden korte mouw - Artikelpost

Overhemden korte mouw

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1090 | Aantal woorden: 406 | Datum: | 0 commentaar

In elke garderobekast van de man zal toch minimaal één overhemd hangen. Eén is wel erg weinig, maar het komt voor. Er zijn mannen die nog steeds het overhemd zien als een kledingstuk, dat alleen bij een kostuum gedragen kan worden. Sommige noemen het zelfs een warm keurslijf. Deze mannen dragen liever een t-shirt. Toch is dat jammer en zeker onterecht.

Tegenwoordig zijn er ook overhemden verkrijgbaar in lichte dunne stoffen en voorzien van korte mouwen. Dat het overhemd alleen bij een kostuum mooi staat is allang niet meer zo. Het overhemd is niet meer saai en kan prachtig los gedragen worden op een spijkerbroek of pantalon. Het strakke dikke effen overhemd met de lange warme mouwen is al lang niet meer het enige wat je kunt kopen. Stap een willekeurige heren modezaak binnen en je kunt volop kiezen uit overhemden in allerlei uitvoeringen. Ook het overhemd met korte mouw is heel gewoon.

De meeste mannen stropen toch meestal de mouwen van hun overhemd op. Een overhemd met korte mouw is dan veel handiger. En heb je het koud, dan hou je je vest, trui of colbert bij de hand. Zelfs bij kou is het overhemd met de korte mouw geliefd. De meeste tijd zit men binnen. De temperatuur op kantoor of in huis is aangenaam en dan heb je het ook al snel te warm, wanneer je warm gekleed bent. Met de lekker warme trui, vest of jas bij de hand is de korte mouw geen probleem. Binnen kan de trui, vest of jas uit en werk je lekker in je overhemd met korte mouw. Eeuwen geleden diende het overhemd als bescherming tegen vervuiling van je lichaam. Tegenwoordig is het overhemd een mode stuk. Die bescherming tegen vervuiling hebben de mannen niet meer nodig. Logisch dat het overhemd met de korte mouw geliefd is. Waarom een t-shirt dragen, wanneer er overhemden met korte mouw zijn? Een overhemd met korte mouw staat de man toch veel mooier dan altijd dat saaie t-shirt.Over de Auteur

Een liefhebber van overhemden met korte mouwen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo