FB pix Overhemden - Artikelpost

Overhemden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1157 | Aantal woorden: 383 | Datum: | 0 commentaar

De kleding die je draagt bepaalt ook  voor een groot deel je uiterlijke stijl. Als je altijd in een trainingsbroek loopt dan heb je een slechtere uiterlijke stijl dan als je vaak in een pak rondloopt. De kleding is dus een belangrijk punt als het gaat om het presenteren van jezelf. De kleding dient niet alleen voor de basis waarvoor kleding ontworpen is, namelijk het beschermen van de mens, maar ook voor de presentatie van de mens.

Soorten merken
Als je een overhemd gaat kopen kun je die van allerlei verschillende soorten merken kopen. Een van de merken waar je een overhemd van kunt kopen is Casa Moda. Deze fabrikant biedt de overhemden aan in twee modellen. De zogenaamde slim fit modellen en het klassieke rechte model. Veel mensen kopen de overhemden van Casa Moda ook omdat er een zeer goede prijs en kwaliteit verhouding is. Casa Moda overhemden zijn gemaakt van kreukvrij katoen, dat zorgt voor een comfortabel zittend overhemd dat je nooit meer hoeft te strijken. Je kunt de overhemden dus wassen zonder dat er kreuken in komen. Een strijkijzer is dus niet meer nodig bij deze overhemden.

Sommige merken bieden ook overhemden met de mouwlengte 7 aan. Dit is een speciale maat voor mensen die langer dan 1,90 meter zijn, maar korter dan 2 meter. Voor nog langere mensen is de overhemd mouwlengte 72 beschikbaar.

 

Outfit
Niet alleen het bovenlichaam moet aangekleed worden. Ook andere delen van het lichaam dienen te worden aangekleed. Je hebt ook sokken nodig. Geschikte sokken zijn herensokken, deze zijn erg zacht en kun je via het internet bestellen. De heren sokken dienen als bescherming voor je voeten tegen de schoenen. Je kunt ook een heren ondergoed aanschaffen als je oude ondergoed aan vervanging toe is. 

Over de Auteur

Ik schrijf regelmatig over kleding, mode, trends en meer.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo