Overvloed aan T-shirts - Artikelpost

Overvloed aan T-shirts

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 655 | Aantal woorden: 387 | Datum: | 0 commentaar

Het woord T-shirts klinkt al heel uitgesplitst, maar voor mannen is het nog steeds een containerbegrip. Wij mannen hebben nog verschillende type shirts onder het woord t-shirts hangen zoals effen herenshirts, shirts met print, V hals, ronde hals etc. Het begrip wordt eigenlijk alleen maar groter gezien het groeiende aanbod, door toenemende aanbieders. Dit effect zorgt er daar in tegen wel voor dat kleding goedkoper wordt. Dit heeft er ook voor gezorgd dat het nu eigenlijk ten alle tijden uitverkoop is. In elke periode van het jaar heb je in bijna elke winkel wel aanbiedingen lopen. Een aantal jaren geleden was dit uitsluitend in naseizoenen.

Verschillende shirts

T-shirts met print of tekst wordt steeds populairder onder de Nederlandse bevolking, zeker onder jongeren. Bijna elke tekst of print die je je kan voorstellen is weleens weergegeven op een t-shirt. Je komt de gekste bedrukkingen of prints tegen. Door het grote aanbod van mannen t-shirts is de kans wel groot dat je uniek er bij loopt. Zeker is deze kans groot binnen de regio waar jij je begeeft. Want buiten deze bedrukte shirts met print of tekst heb je ook nog vele andere soorten. Een shirt met een v-hals is sinds een aantal ook populair. Het is een mode trend die eigenlijk wel al een langere periode mee gaat. Het is weer net wat anders als een gewoon shirt en geeft vaak een ‘stoerdere’ uitstraling.

T-shirt trends

Het is binnen de mode eigenlijk niet vaak dat een trend een langere periode mee gaat. Zo had je bijvoorbeeld een tijd terug de trend dat shirts een hoge kol hadden, maar deze trend zag je ook al snel langzaam weer verwateren. Basic shirtjes doen het eigenlijk altijd wel goed. Ze worden zowel zo gedragen, maar ook onder vesten, overhemden etc. En dan heb je ook nog de evenement shirtjes voor festivals of voor evenementen als Koningsdag, een WK of feesten etc.



Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo