Piloten zonnebril - Artikel Post - Artikel Marketing

Piloten zonnebril

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: juststuff
Gezien: 811 | Aantal woorden: 432 | Datum: Wed, 23 Jan 2013 | 0 commentaar

Piloten zonnebril? Een artikel over zonnebrillen in de maand januari? Ja, dat klopt, je leest het goed! Buiten dat een pilotenbril een geweldig cadeau kan zijn voor de feestdagen, lijdt de stijl van de pilotenbril niet onder de sneeuw of het ijs. Sterker nog, eigenlijk mag de pilotenbril  in geen enkele wintersportoutfit missen. Wat is er nu mooier dan bovenop de piste een alcoholische versnapering te pakken met je board tegen het tafeltje, de skibril even naast je neer te leggen om zo te genieten van de zon en al het vrouwelijk (of mannelijk) schoon wat langs komt hobbelen?

Misschien ten overvloede, maar ik wil nog een keer graag benadrukken dat de piloten zonnebrillen praktisch voor iedereen kunnen. Jong en oud, man of vrouw. Er is voor ieder wat wils. De traditionele brillen stralen vooral klasse uit, terwijl de strakkere modellen juist wat meer nadruk leggen op het moderne karakter van de piloten zonnebrillen. En eigenlijk zijn de paar zinnen hierboven een goede samenvatting van de pilotenbrillen: Uniseks, maar niet uniform!

Eigenlijk is het ongelooflijk.. Verzin jij maar eens een product wat al zo lang populair is?! Al sinds jaar en dag lopen mensen met een piloten zonnebril. Misschien hadden je ouders er zelfs al één. En eigenlijk is er sinds toen weinig veranderd. Het idee is simpel, maar o zo effectief. De klasse spat namelijk van de meeste brillen af! Of het nu zomer is of winter, er is altijd wel een bril die past bij je outfit en de gelegenheid van de dag.

In het begin van dit artikel refereerde ik er al even aan, maar een pilotenbril is ook een prima cadeau voor de feestdagen. Juist omdat een pilotenzonnebril bij zoveel mensen past, kan het een perfect cadeau zijn. Daarnaast zijn de brillen ook in praktisch elke prijsklasse te krijgen. Als je op zoek bent naar een leuk cadeau, kijk dan eens op de pilotenbril winkel daar kun je alle pilotenbrillen vinden waar je naar op zoek bent en ook nog eens voor een mooie prijs. Daarnaast rekent de shop geen verzendkosten dus typisch gevalletje ‘what you see is what you get!’.Over de Auteur

Just Stuff heeft meerdere webshops in de kledingaccessoire branche. Onze focus ligt op prijs en kwaliteit!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo