Retro mode ongekend populair - Artikel Post - Artikel Marketing

Retro mode ongekend populair

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: ecco10
Gezien: 358 | Aantal woorden: 399 | Datum: Sun, 25 Oct 2015 | 0 commentaar

Steeds meer vrouwen kopen een vintage rok, omdat ze er stijlvol en retro willen uitzien. Ons kleding assortiment is dan ook sterk beinvloed door vinage mode van de jaren 50,60 en 70. Wij hebben stijlvolle retro kleding voor alle geintereseerde dames die graag een vintage rok willen dragen.

Je kunt je kledingkast vullen met onze vintage kleding artikelen,omdat je deze kleding ook dagelijks kunt dragen. Wij hebben verschillende soorten vintage artikelen op voorraad, ga jij naar een feestje? Of wil je leuk en netjes uitzien op je werk? In beide gevallen hebben wij een gepaste vintage kleding voor de liefhebbers.

Feestelijke jurken met vrolijke vintage motieven zijn in overvloed te vinden in ons assortiment. Je kunt met een klik op onze website vele soorten jurken en rokken bestellen wat nergens verkrijgbaar is. Bovendien besparen wij voor iedereen enorm veel tijd, want normaal gesproken zou je een voor een alle websites moeten langs gaan om hun assortiment te bekijken. Wij brengen de kleding assortiment an vele vintage webshops naar jullie toe. Bovendien bieden kleding aan van de beste leveranciers en webshops die graag de beste service willen leveren aan hun klanten.

Tegenwoordig blijft vintage kleding niet alleen bij kleding of mode, het is uitgegroeid tot een leefstijl. Je ziet steeds meer winkels en zaken die zich richten op mensen die de vintage leefstijl naleven. De laatste tijd zien we steeds meer vintage kapsalonen en restaurants die vintage liefhebbers aantrekken.

Afgelopen week bracht ik een bezoek aan een vintage salon in Nederland, daarbij viel mij op dat zelfs het interieur helemaal vintage is ingericht. Bovendien kleden de kapsters zich helemaal volgens de vintage mode en hun haarstijl was gebaseerd op de mode van de jaren 50.  Ik raad iedereen aan een keer een bezoek te brengen aan een vintage zaak, het lijkt net alsof je terug gaat in de tijd, ik voelde me net in de film van ‘’back to the future’’. Wil jij jezelf helemaal vintage kleden kom surf nu naar retro-mode.nl en bestel de leukste vintage kleding online.

Over de Auteur

Dit artikel is vrijgegeven door Retro-mode.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo