Riem & Zo - herenriemen - Artikelpost

Riem & Zo - herenriemen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 951 | Aantal woorden: 347 | Datum: | 0 commentaar

Duurzame riemen?  Jazeker we hebben het over herenriemen die in Nederland op een ambachtelijke wijze worden gefabriceerd. Geen Aziatische import die ellenlange vlieguren moet maken en geen goedkope arbeidskrachten die worden uitgebuit zodat de Nederlandse consument zo goedkoop mogelijk kan shoppen.

Heren ceintuurs of herenriemen maken sinds jaar en dag de man. Een nette leren accessoire maakt je outfit af zodat je voor de dag kan komen. Voor zowel zakelijke als casual gelegenheden is er altijd wel een uitgebalanceerde collectie die voldoet aan alle trends en eisen van deze tijd. Riemen voor heren zijn de nummer één accessoire voor mannen om leuke combinaties te maken. Alle riemen hebben een stijlvol en tijdloos dessin. Een mooie riem is de finishing touch.

Voor zakelijke gelegenheden is er een variëteit aan pantalonriemen voor elk beschikbaar budget. Een panatalonriem geeft een zakelijk pak meer cachet. De kleurentrends van nu zijn camel, bruin en donkergrijs. Voor elke denkbare combinatie is er een fraaie riem die aan alle fashioneisen voldoet waaraan een lederen accessoire als een herenriem moet voldoen. Denk aan jeansriemen voor op een stoere blauwe, witte, rode of zwarte jeans maar ook aan een mokkakleurige of camel-look vlechtriem voor op een korte broek die je aantrekt naar het strand.

Feit is dat een man vandaag de dag niet meer slordig gekleed voor de dag kan komen. Uiterlijk en verzorging is bij heren even belangrijk geworden als voor dames. Een goed verzorgd uiterlijk en de juiste kleding met passende leren accessoires maken het plaatje zonder meer af en geven de man van vandaag een zelfbewust en zelfverzekerd gevoel.

Riem & Zo weet dat en heeft de mooiste kwaliteitsriemen alvast voor jou geselecteerd.Over de Auteur

Agnes Fijnaut is eigenaresse van Riem & Zo - riemen mode.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo