FB pix Ringen kunnen altijd, ook als je er geen outfit voor hebt - Artikelpost

Ringen kunnen altijd, ook als je er geen outfit voor hebt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1083 | Aantal woorden: 355 | Datum: | 0 commentaar

Ringen horen bij elk moment
Denk er vooral eens over na: welke moment is eigenlijk NIET geschikt om een ring te dragen? Of je nu iets heel leuks gaat doen, zoals een feestje of een bruiloft of een avond stappen, of juist iets treurigs: een ring kan altijd. Maar denk vooral niet dat elke ring zomaar bij ieder moment past. Ga bijvoorbeeld nooit stappen met een dure cocktail ring of een diamant in je ringen. Nee, sieraden zoals ringen zijn zeel veelzijdig, maar je moet wel je grenzen kennen.

Ringen die je niet kwijt mag raken
In hoeveel films zie je het niet voorbij komen dat een der wederhelften in een relatie of huwelijk de ring kwijt is? Afgedaan tijdens het handenwassen (vaak verdwijnen die ringen vrijwel direct na de verdwijning in de gootsteen), even weggelegd bij het tuinieren, in een broekzak gedaan…het drama is compleet wanneer de andere wederhelft hier achter komt. Natuurlijk doe je je ring af voor sommige momenten, maar probeer niet te vergeten waar je hem dan neerlegt. Dit geldt uiteraard voor alle kadootjes van waarde… een kwestie van nadenken! In het uiterste geval draag je de ring om je nek, maar dan moet het wel erg ver met je gaan.

Subtiele ringen
Ringen zonder opvallende stenen kunnen dus eigenlijk altijd gedragen worden. Natuurlijk ga je niet rondlopen met een ring die je gekregen hebt van iemand waar het inmiddels mee uit is. Of in het extreme: als je gescheiden bent. Maar dat doet sowieso niemand, net als dat je geen ringen met hele vrolijke, opvallende kleuren gaat dragen naar een crematie. Maar plechtigheden zoals deze kunnen natuurlijk wel heel goed een subtiele, sobere ring hebben. Ringen zonder opsmuk die sierlijk zijn, ideaal!

 

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo