FB pix Schoenmode 2012 - Artikelpost

Schoenmode 2012

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3481 | Aantal woorden: 431 | Datum: | 0 commentaar

Schoenen, een van de dingen waar een vrouw nooit genoeg van kan hebben. Winterschoenen, zomerschoenen, alleen-voor-zittende-feestjes-schoenen, uitgaan-schoenen, nette-schoenen, comfortabele schoenen… Je kunt het zo gek niet verzinnen, of menig vrouw tovert het uit haar kast. En vaak voldoen deze schoenen ook nog aan de laatste trends in schoenenland. Maar wat zijn de komende trends voor dit seizoen?

 Enkellaarzen

Voor de dagen dat het niet zo warm is deze zomer, zijn enkellaarzen helemaal hip. Stoer met je spijkerbroek erin, maar ook leuk onder een rokje of jurkje. Vooral de westernstijl zien we erg veel terugkomen op de catwalks. Niet alleen in aardetinten, maar ook in rood of groen. Erg leuk voor de afwisseling!

 Ballerina’s

Ballerina’s zijn altijd goed als het om schoenen gaat. Een trend die steeds meer opkomt is de mocassin. Dit is een soort ballerina, maar dan is de schoen iets verder gesloten. Het geeft een elegante, vrouwelijke en toch comfortabele look. Ideaal als je een dag voor de boeg hebt waar je wat meer moet lopen, maar er toch fashionable uit wilt zien.

 Kleur!

Voor welke soort schoenen je ook gaat: kies voor kleur deze zomer. Vrolijke, felle kleuren zijn helemaal hip en happening. Vooral als één schoen meerdere kleuren heeft, zoals de colourblocking trend het ons voorschrijft. Gekleurde schoenen combineer je het beste met een gele, groene of rode broek… Als het maar kleur heeft! Niets is te gek deze zomer, dus durf te experimenteren.

 Pasteltinten

Ook aan de vrouwen die niet zo dol zijn op kleur is gedacht. De tegenhanger van de kleur-trend zijn namelijk de pasteltinten. Mintgroen, lichtlila, zachtgeel… Het zijn kleuren die we regelmatig terug gaan zien. Vaak gecombineerd met beige of grijs, voor een zachte en lieve look. Schoenen in pasteltinten hebben vaak ook strikjes of andere lieflijke versieringen.

Genoeg keus dus komende zomer! Tijd om weer onze voeten te kunnen showen in mooi schoeisel en onze winterlaarzen voorlopig achter in de kast te houden!Over de Auteur

Ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo