FB pix Shabbies zijn hot - Artikelpost

Shabbies zijn hot

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2652 | Aantal woorden: 415 | Datum: | 0 commentaar

Shabbies zijn hot. Razendsnel hebben ze de schoenenmarkt veroverd en ze blijven onverminderd populair. Waarom? Ze nemen door het soepele leer moeiteloos iedere pasvorm aan en zitten daarom heel comfortabel, maar het mooiste is: ze zijn ook nog representatief. Shabbies zijn laarzen die niet shabby zijn, maar wel shabby voelen. Ze zitten als je oudste spijkerbroek maar zien eruit als je nieuwste. Nou zijn het niet de goedkoopste laarzen, dus in de sale kopen is een aanrader. Maar dan moet je net wel dat ene paar vinden. Ken je dat? Stad en land aflopen tijdens de uitverkoop om net die ene winkel te vinden die net dat ene paar laarzen in net die ene kleur nog in jouw maat heeft liggen? Na winkel nummer vier weet je niet meer welke kleur je wil en bij winkel nummer zes kijk je naar slippers terwijl je voor laarzen kwam. Online winkelen maakt het iets makkelijker, maar nog steeds moet je wel net weten waar je heen moet surfen. shabbies biedt uitkomst. Wij hebben de outlet collectie Shabbies van de leukste webwinkels geselecteerd en op onze site geplaatst, zodat je rustig thuis kunt shoppen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je naast het net vist. Natuurlijk kun je bij shabbies-sale.nl ook terecht voor de allernieuwste collectie Shabbies. Ook hier hebben we weer een zeer breed aanbod van winkels zodat je ook net dat ene paar bij ons kunt vinden. Bovendien houden we onze site voortdurend up to date zodat je geen trend hoeft te missen!

Of toch liever iets anders?

Shabbies heeft naast de schoenencollectie ook tassen en portemonnees te koop. Deze zijn in alle soorten en maten te vinden. Wat je wel zeker weet dat er altijd leer in is verwerkt. En dan ook het beste leer wat je kunt bedenken. Door de sterke materialen heeft jouw tas of portemennee een zeer lange levensduur. Wil je gehele shabbies tassen collectie bekijken dan kun je ook naar shabbies-sale gaan. Kortom voor elke situatie hebben zij de juiste kledingstuk. Over de Auteur

Schrijven dat is mijn passie. Dit kan over laarzen zijn. Waar ik gek op ben! Of Shabbies, waar ik nog gekker op ben. Maar het kan ook zijn over alledaagse dingen die meemaak. Schrijven is voor mij een manier om mijn creativiteit kwijt te kunnen, soms mijn woede, maar ook mij geluk. Ik hoop in ieder geval dat jullie mijn artikelen leuk vinden om te lezen. Ik heb er mijn best voor gedaan! 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo