FB pix Shirts voor studentenverenigingen – een goed idee! - Artikelpost

Shirts voor studentenverenigingen – een goed idee!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1433 | Aantal woorden: 477 | Datum: | 0 commentaar

Als je begint met je studentenleven staat je veel te wachten. Eén van de dingen waarmee je in aanraking zult komen is de mogelijkheid om lid te worden van een studentenvereniging. Er zijn verenigingen voor Grieks, voor honours studenten, kunstliefhebbers, atleten, en al deze verenigingen zijn steeds op zoek naar nieuwe leden, onder andere om hun toekomstig bestaan te waarborgen. Om een bepaalde groeps-spirit uit te stralen maken veel verenigingen gebruik van bedrukte shirts met de naam van de vereniging erop en soms een logo. Met een dergelijk uniek kledingstuk kunnen de leden laten zien dat ze bij de vereniging horen en ondertussen reclame maken onder andere studenten.

Het is een goed idee om het shirt inderdaad te bedrukken met de kleuren en het logo van de vereniging. Veel studentenverenigingen hebben een heel eigen logo en gaan er vanuit dat alleen leden dit zullen dragen. Vaak hebben deze verenigingen hun eigen toelatingsmethodes en een selecte groep leden, waardoor het zelfs een belediging zou kunnen zijn om het logo van de vereniging te dragen zonder deel van de vereniging te zijn. Een bedrukt shirt is dus een goede manier voor de leden om zich ook te kunnen identificeren als lid, zodat ze ook hun loyaliteit kunnen tonen. Je kunt de shirts bijvoorbeeld kado geven na de ‘initiatie’ van een nieuw lid. Er kunnen ook shirts aan eventuele sponsors gegeven worden als een soort teken van goodwill.

Ook sportclubs van universiteiten hebben vaak shirts voor hun leden en fans. Hier kan bijvoorbeeld een afbeelding van de clubmascotte op staan, en uiteraard de teamkleuren en misschien een slogan. Teamleden kunnen die shirts dan overal dragen om te laten zien dat ze deel zijn van het team. Het is soms ook leuk om de namen van de individuele teamleden op de shirts te drukken, met eventueel zijn/haar nummer op de rug. Fans kunnen hun loyaliteit uiten door ook een shirt te dragen, wat natuurlijk vooral leuk is als het team een wedstrijd speelt en er komen veel fans om de club aan te moedigen.

Ook ouders en andere familieleden van de studenten kunnen hun trots tonen door een dergelijk bedrukt shirt te dragen. Veel universiteitswinkeltjes hebben tegenwoordig ook speciale items voor ouders. Er zijn zelfs speciale shirts voor bijvoorbeeld moeders van studenten waarop ook staat dat het de moeder van een student betreft. Er zijn ouders die het super vinden om een dergelijk shirt bijvoorbeeld naar de diploma-uitreiking van hun zoon of dochter aan te doen, om hun trots en verbondenheid met de student aan iedereen te laten zien.

 Over de Auteur

T-shirts bedrukken is supermakkelijk met de hulp van Vistaprint!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo