Shop nu je dameskleding bij Modessa.nl - Artikelpost

Shop nu je dameskleding bij Modessa.nl

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 553 | Aantal woorden: 372 | Datum: | 0 commentaar

Modessa is de nieuwe dameskleding webshop waar je online kan shoppen uit een leuk assortiment jumpsuits, riemen, tassen en nog veel meer. Modessa is ontstaan nadat wij helemaal in de dameskleding kwamen. Hier ontstond dan ook een winkel uit in Almelo en in Oldenzaal. Modessa is een online webshop met een net iets andere doelgroep dan de winkels. Het is geopend in mei. Uiteindelijk is er besloten om de webshop apart van de winkels te gaan doen. Het is ook een aparte eenmanszaak geworden.

Modessa is in 2015 begonnen met een zomer assortiment. We zijn geïnspireerd door onder andere facebook, instagram en twitter. Ook hebben wij natuurlijk de laatste modetrends van de catwalks in de gaten gehouden en verschillende modebladen. Op basis hiervan hebben wij kleding ingekocht. Een voorbeeld is een skort. Dit is een trend die heel de wereld over gaat. Het is een kort broekje met twee flappen aan de voorkant die over elkaar heen vallen, hierdoor lijkt het een rokje. We hadden door dat hier veel vraag naar was dus hebben wij deze ook ingekocht.
Op Modessa.nl wordt dameskleding verkocht. Hieronder vallen, jeans, shirts, tops, blousen, skorts, jurken, jumpsuits. Wij verkopen ook sneakers, espadrilles, hakken en andere soorten schoenen. Sinds kort verkopen wij ook verschillende tassen; bag in bags, snake leather bags, strandtassen.

Wij proberen altijd zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen. We waarderen het ook erg als we op instagram of facebook vraag krijgen naar bepaalde artikelen, zodat wanneer we weer op inkoop zijn, we hier naar kunnen kijken. Zo worden we geholpen bij het inspiratie op doen. Op social media proberen we zo veel mogelijk reclame te maken en de vragen van onze klanten zo snel mogelijk te beantwoorden. Toen we met instagram begonnen had Modessa.nl binnen 1 week al 500 volgers. Dit proberen we zo voort te zetten zodat we succes blijven behalen en verhogen.

Over de Auteur

Modessa is een online webshop met dameskleding, accessoires en nog veel meer!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo