Sieraden matchen met de mode van tegenwoordig - Artikelpost

Sieraden matchen met de mode van tegenwoordig

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 192 | Aantal woorden: 459 | Datum: | 1 commentaar

 

Het wordt er qua modetrends niet gemakkelijker op. Als je de bladen openslaat en op internet kijkt zie je heel veel verschillende modetrends voorbij komen. Er kan en mag veel. Er zijn veel combinaties mogelijk en het tonen van je eigen identiteit staat hoog in het vaandel. Het is dus belangrijk dat je laat zien wie je zelf bent en alles kan en mag op modegebied. Maar hoe weet je nou dat je modieus bezig bent of dat je de plank volledig mis slaat? En hoe zit het precies met je sieraden en modeaccessoires. Hoe zorg je ervoor dat die er bijpassen?

Een modetrend die we zien bij de kleding zijn wijdere broeken en rokken. We zien alle lengtes terug, van heel lang tot superkort als ze maar wijd vallen. Daar bij horen lange en grote sieraden bij. Sieraden die genoeg volume hebben om op te vallen. Een klein fragiel kettinkje of armbandje valt weg bij alle stof, dus kies voor sieraden die genoeg ‘body’ hebben. Denk hierbij aan grote kralenkettingen of brede armbanden. Kies hierbij voor robuuste materialen zoals hout, ruw leer en stof die gezien kunnen worden.

Een andere modetrend die we gaan zien zijn bustiers en blote hemdjes. Zeker als de temperaturen weer onhoog gaan wordt dit een veel gedragen kledingstuk. Hierbij past dan juist wel weer een dunner kettinkje of armbandje bij. De lengtes van de kettingen kunnen van kort tot lang variëren. Ook bij de armbandjes zie je dit terug. Zowel enkele als een paar keer omgeslagen versies zijn helemaal hip. Een andere mode accessoire dat hier heel goed bij past is een elegant horloge. Dit sieraad komt goed tot zijn recht aan je blote pols. Materialen die hiervoor heel geschikt zijn, zijn goud en zilver.

Wat we ook mode wordt zijn strepen, zowel horizontaal als verticaal. Rokken, broeken en jurken vol met strepen hangen straks in de winkels. Sieraden die hier goed bijpassen zijn kleurrijke exemplaren die kunnen concurreren met de strepen. Vrolijk en kleurrijk vullen ze je outfit aan tot een modieus geheel. Het mag best een hele bonte boel worden. Zolang je jezelf er maar lekker bij voelt. Wat zoals gezegd de modetrends geven veel ruimte aan je om deze persoonlijke in te vullen. Waardoor je je eigen identiteit kunt uistralen. Laat je sieraden bij je modieuze kleding aansluiten en het plaatje is compleet.Over de Auteur

Karlijn is kledingstyliste in dienst van een sieraden webshop.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[93 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo