FB pix Sleehakken - Artikelpost

Sleehakken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1476 | Aantal woorden: 279 | Datum: | 0 commentaar

Sleehakken zijn even veelzijdig als pumps met gewone hakken en kunnen gedragen worden in combinatie met sportieve kleding, zomerse jurkjes, kantoorkleding, en feestkledij. Ze passen bij vrijwel alle jurklengtes en bieden een interessante finishing touch van elke outfit.

Sleehakken waren zeer populair in the jaren 1940 maar zijn bezig met een aanzienlijke comeback.Van een zeer bescheiden hak tot en met indrukwekkende platforms, sleehakken komen tegenwoordig in alle soorten en maten.

Voor de zomer zijn er volop sandalen met sleehakken, van canvas of van leer. Omdat de hak een stuk breder is dan bij een normale pump, bieden ze meer comfort en balans. Je staat een stuk steviger op sleehakken en dat maakt dat je er ook langer op kunt lopen. Ideaal voor dames die geen naaldhakken gewend zijn maar toch iets speciaals willen toevoegen aan hun outfit.

Hoge sleehakken verlengen je benen, zowel daadwerkelijk als optisch. Als je stevige benen hebt, draag dan hoge sleehakken, want lage kunnen je voet wat plomp maken. Draag ze bij voorkeur met blote benen, om het verlengend effect te vergroten en om de schoenen extra goed te doen uitkomen.

Welke stijl of kleur je ook verkiest, ze zijn nu volop verkrijgbaar, in schoenwinkels on- en offline. Geef sleehakken een kans, ookal heb je wellicht twijfels op het eerste zicht. Je zult geen spijt krijgen!Over de Auteur

Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar www.duoboots.nl, online specialist in laarzen met smalle of brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit!
DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo