FB pix Slippers zijn niet alleen functioneel - Artikelpost

Slippers zijn niet alleen functioneel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1318 | Aantal woorden: 508 | Datum: | 0 commentaar

Tegenwoordig dragen we slippers niet meer alleen als functioneel schoeisel in de sauna of bij het zwembad. Ze komen voor in allerlei kleurtjes, in diverse uitvoeringen en stijlen. Je kunt ze combineren met uiteenlopende outfits en zijn (afhankelijk van je werk en ’t soort slipper) prima te dragen naar kantoor. 

Uitgebreide keuze aan slippers

Naast de collecties pumps en andere (dichte) schoenen, zijn de slippercollecties ook onderhevig aan trend en mode. Populaire merken van deze tijd zijn “Birkenstock” en “Reef”. Je vindt online een enorm uitgebreide keuze aan trendy slippers; kijk maar eens tussen het aanbod Sooco slippers, één van de vele webshops waar je schoenen kunt kopen. Shops als deze verkopen allerlei verschillende soorten schoenen, waaronder slippers volgens de laatste trends. Denk hierbij aan slippers met studs, vrolijke bloemen, veertjes en leuke gespjes. 

Hoe combineer je ze ‘t best?

Slippers passen bij uiteenlopende kledingstijlen. Ze staan heel goed onder een zomers jurkje, maar passen ook perfect bij een leuke spijkerbroek. Je combineert slippers het beste met luchtige kleding.  

 

Tijdens het festivalseizoen zie je vaak een (tijdelijke) trend ontstaan van diverse festivallooks. Modebewuste dames en heren steken zich in comfortabel zittende kleding. T-shirts met opdruk, korte broeken en stoere jacks. Slippers zijn in veel van die festival-outfits een onmisbaar onderdeel.

Slippers op kantoor?

Dat je slippers op een zomerse dag goed kan dragen tijdens een festival is duidelijk. Een middagje shoppen op slippers gaat prima. Ze zullen bovendien in weinig vakantiekoffers ontbreken. Thuis, tijdens een informeel feestje of gezellige barbecue, je kunt het zo gek niet bedenken en slippers dragen bij veel verschillende gelegenheden. De meningen zijn wel verdeeld of je slippers kan dragen op kantoor. Het hangt natuurlijk sterk af van je functie en of je direct klantcontact hebt. En natuurlijk ook: of er klanten over de afdeling lopen. Een trendy slipper uit het huidige aanbod staat hartstikke leuk en kan in veel gevallen prima. Of je collega’s blij zijn met je blote tenen is natuurlijk een tweede…

Veelzijdig & functioneel

Kortom: slippers zijn veelzijdig en functioneel! Slippers lenen zich goed voor allerlei gelegenheden, van een barbecue bij de buren tot aan een groot zomerfestival. Ze lopen lekker en schiet ze gemakkelijk aan. Handig voor op vakantie, bij het zwembad, in de sauna en voor thuis.

 

 Over de Auteur

een artikel geschreven over de functionaliteit van slippers

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo