Snapback caps zijn en blijven hip! - Artikelpost

Snapback caps zijn en blijven hip!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 486 | Aantal woorden: 852 | Datum: | 0 commentaar

Het is niet voor niets dat grote sterren nu ook met snapback caps worden gezien. De snapack bestaat al heel wat jaren, maar dat betekend niet dat ze uit de mode zijn. Integendeel het is hipper dan ooit.
Diverse muziekartiesten en sporthelden dragen een cap en misschien jij ook wel. En dat is meer dan terecht want een snapback is een perfecte aanvulling op jouw outfit. Jij kan er nog beter mee laten zien wie jij bent en waar je voor staat.


Een snapback is namelijk niet zomaar een accessoire is het is in your face en jij maakt een statement. Tegenwoordig zijn er veel snapbacks te vinden met een tekst erop gestikt of gedrukt en die woorden kunnen jouw lijfspreuk zijn.


Met je snapback cap kan je ook tonen voor welk sportteam jij bent zoals de Chicago Bulls, natuurlijk kan je de cap hebben omdat je die stier zo cool vindt.


Wat de snapback nu ook zo leuk maakt is het enorme assortiment en de grote keus die jij hebt. Waar je vroeger veel winkels in en uit moest, zijn er nu duizenden snapbacks in een paar muisklikken van je verwijdert.


Daarom is het ook zo fantastisch dat er maar één maat is en jij deze zelf kunt afstellen. Zo hoef je dus alleen maar puur naar de cap de kijken of deze qua stijl bij je past. Want hem dragen lukt altijd. Ook als meisje!


Om je even een indruk te wekken en inspiratie te geven voor wat voor type caps je hebt. Zullen we er een paar bespreken.


Als jij een beetje een rocktypen bent zullen de snapbacks met studs jouw zeker aanspreken. Ben je meer een streetware type dan zal New Era en Mitchell & Ness jouw aanspreken.


Als meid kan je een leuke dierenprint snapback nemen, en bijvoorbeeld een luipaardenprint legging met een zelfde print snapback combineren.

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo