FB pix Snowboots - 3 Tips - Artikelpost

Snowboots - 3 Tips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1312 | Aantal woorden: 452 | Datum: | 0 commentaar

Deze week duikt de temperatuur voor het eerst weer onder de 10 graden. 's Ochtends is het laat licht en 's avonds al vroeg donker. Kortom, de winter is weer in aantocht en in de winter is een goed paar snowboots onmisbaar. In dit artikel vind je 3 tips over het vinden & kopen van snowboots.

Tip 1: koop snowboots op tijd

De snowboots is sinds een aantal jaar een behoorlijke rage. Ook al kopen winkels steeds grotere hoeveelheden in, de snowboots zijn doorgaans snel uitverkocht. Dit komt o.a. doordat het verkopen van snowboots erg afhankelijk is van het weer. Fabrikanten en winkeliers blijven dus met grote hoeveelheden opgezadeld zitten wanneer de winter zacht is en dat voorkomen ze liever.

Daarnaast wordt vanaf begin oktober al fanatiek gezocht naar snowboots en zeker ook gekocht. Wanneer je dus een gangbare maat hebt kan het zijn dat de snowboots in jouw maat al uitverkocht zijn eind oktober zodat je genoodzaakt bent om naar een duurder paar snowboots te kijken.

Tip 2: Let bij het kopen van snowboots op:

Heel veel zaken, maar de volgende zijn aandachtspunten zijn goed om in gedachten te houden. 1. Zijn de snowboots waterdicht? 2. Hoe is de pasvorm? Zijn de boots flexibel genoeg? 3. Heeft de zool genoeg grip? Spikes zoals het Olang OC system hoeft niet perse, maar een goed profiel is belangrijk. 4. Wat is de kwaliteit van de snowboots? Kijk hier naar het materiaal, of de naden goed sluiten en of er geen zwakke punten in de snowboots zitten zoals de hecting van de zool aan de laars. 5. Als laatste overweeg je natuurlijk de looks en de prijs. Deze moeten bij je passen om het juiste paar snowboots te vinden.

Tip 3: Vergelijk online

Wanneer je aan de hand van de tips in stap 2 een mooi paar snowboots hebt gevonden is het zeker de moeite waar om de laarzen te vergelijken. Bezoek daarbij wat bekende winkels (Scapino oid) maar ook de bekende online winkels. Denk bij die laatste caterogie aan Zalando of Omoda. Het prijsverschil tussen de winkel voor hetzelfde paar snowboots is vaak groot en je hebt kans om een aanbieding of actie tegen te komen. Ze bespaar je eenvoudig geld en vind je snowboots voor de laagste prijs.

Kortom, start de zoektoch op tijd, let op bij het kopen en vergelijk voor een goed paar snowboots!Over de Auteur

Info over snowboots voor dames, heren & natuurlijk kids.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo