FB pix Speeches Voor Getuigen: Enkele Tips En Adviezen - Artikelpost

Speeches Voor Getuigen: Enkele Tips En Adviezen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4371 | Aantal woorden: 855 | Datum: | 0 commentaar

Als getuige kan U drukke tijden tegemoet gaan – er valt een heleboel te regelen. De verantwoordelijkheden van een getuige zijn talrijk. Of het nu gaat om het vinden een outfit die perfect aansluit bij deze van de bruidegom, het presenteren van de ringen op het juiste moment, de bruidegom bijstaan tijdens het vrijgezellenfeest, het schrijven van een charmante, meeslepende en vrolijke speech, de getuige moet steeds klaarstaan.

 

Dit artikel biedt een helder overzicht van de essentiële aspecten die U in Uw getuigenspeech dient te verwerken, zodat  Uw toespraak een unieke en meeslepende ervaring wordt voor alle genodigden.

 

Toost

 

Iedere speech bevat noodzakelijk enkele toosts. Dit is uiteraard afhankelijk van de speeches die voorafgingen, maar als de vader van de bruid een toost heeft uitgebracht op de bruidsmeisjes, dan dient U te toosten namens de bruidsmeisjes. De ultieme toost dient U op te dragen aan het gelukkige bruidspaar, namens alle genodigden. Hierin wenst U hen een gelukkige en voorspoedige toekomst tezamen.

 

Grappen zijn toegestaan

 

Verlies zeker de verwachtingen bij een speech niet uit het oog. De speech is in eerste instantie een hartelijke en meeslepende gebeurtenis, maar tegelijkertijd ook een gelegenheid om Uw intieme kennis van de bruidegom te delen met de genodigden. Mensen verwachten verhalen en anekdotes. Vertel uw genodigden alles wat U relevant acht, maar breng voornamelijk de bruiloft, de familie of kindertijd in de kijker.

 

Wees sympathiek

 

Het is aanbevolen als getuige om de bruidegom aan de kaak te stellen in Uw speech. Dit kan bijvoorbeeld door het onthullen van gênante informatie die hij gewoonlijk niet zou delen met anderen. Wees grappig, maar zorg ervoor dat U geen conflicten creëert met de bruidegom, zodat Uw speech zeker geen effect kan hebben op de opinies van zijn familie. Het is aanbevolen enkel datgene aan te halen dat U zou willen meedelen aan Uw broer of boezemvriend op de grote dag. Bruiloften zijn prettige gebeurtenissen voor iedereen, en U kan deze dag zelfs nog aangenamer maken met enkele oprechte gelukswensen.

 

Vergeet niet te genieten

 

Het is aanlokkelijk om U als getuige op te winden over Uw verantwoordelijkheden, maar zorg ervoor dat deze bezorgdheden Uw dag niet bederven. Eenmaal dat Uw speech achter de rug is, heeft U alle tijd om zich te ontspannen. Bruiloften dienen vrolijk te zijn. Deel Uw vreugde met de genodigden zodat deze dag een aangename gelegenheid wordt voor iedereen.Over de Auteur

Hendrik Mulder schrijft over allerlei onderwerpen, inclusief gelegenheidskleding voor mannen en het organiseren van evenementen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo