Steeds meer kinderkleding wordt online gekocht - Artikelpost

Steeds meer kinderkleding wordt online gekocht

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 962 | Aantal woorden: 388 | Datum: | 0 commentaar

Het jaar 2014 is een feit. Zo rond de jaarwisseling is het altijd interessant om vooruit te blikken op al het mooist wat komen gaat in het nieuwe jaar. Maar bovenal is het interessant om terug te kijken op al wat heeft plaats gevonden in 2013. De vele lijstjes passeren dan altijd weer de revue. Zo kent iedereen de welbekende top 2000 muziek lijst welke in de laatste week van 2013 wordt gedraaid. Ook in de wereld van de online verkopen worden zulke lijstjes geproduceerd. Altijd interessant om na te lopen of hetgeen je in gedachten hebt ook in werkelijkheid het meest over de online toonbank is gegaan.

Over het algemeen zijn de online verkopen wederom gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. De verwachting is dat ook de komende jaren hier een blijvend stijgende tendens in te ontdekken zal zijn. Belangrijke categorieën producten welke online worden gekocht zijn muziek, speelgoed, telecom en kleding. Een van de grootste stijgers van het vorige jaar is de verkoop van kleding, welke kan worden onderscheiden in zowel kleding voor volwassenen als meisjes- en jongenskleding. Naast dat kleding voor volwassenen al jarenlang een grote trekpleister is in de online warenhuizen is sinds de afgelopen jaren ook een ware stijging te ontdekken in de online verkoop van kinderkleding.

 

Binnen de categorie kinderkleding wordt een groot gedeelte besteed aan bepaalde merkkleding artikelen. Zo zijn onder andere de merken Salty Dog en Petrol ware trekpleisters onder ouders in Nederland. Dit komt bovenal doordat beide merken betaalbaar en bovendien van goede kwaliteit zijn. Het gemak dient de mens en dat is dan ook direct een van de belangrijkste redenen waarom de online verkopen van kinderkleding verder zullen gaan groeien. Niets is fijner dan vanuit de luie stoel de meest leuke kleding shoppen voor een kind. De ruime keuze en het kunnen vergelijken van prijzen zijn tot slot ook belangrijke grondleggers achter het feit dat steeds meer kinderkleding online wordt gekocht.Over de Auteur

Als online geinteresseerd persoon breng ik je graag op de hoogte van leuke weetjes op online gebied.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[356 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo