STRICKIE, de specialist voor vlinderdassen. - Artikelpost

STRICKIE, de specialist voor vlinderdassen.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 472 | Aantal woorden: 435 | Datum: | 0 commentaar

STRICKIE is het nummer één merk als het op vlinderdassen aankomt. STRICKIE maakt strikjes met passie. Noem maar een kleur en je vindt het terug in de collectie van STRICKIE. Onze overtuiging is simpel. Wij maken strikjes in elke kleur met de beste materialen. Katoen is de stof die STRICKIE gebruikt voor de fabricage van de vlinderstrikken, maar waarom gebruiken wij katoen?

Laten we beginnen bij het begin, waar komt katoen eigenlijk vandaan? De stof katoen wordt gemaakt van de zaden van de katoenplant. De vezels uit de opperhuid van de zaden worden gesponnen tot draden en uiteindelijk wordt dit gefabriceerd tot katoen. China, de Verenigde Staten en India zijn de grootste spelers op de wereldmarkt.  

Katoen heeft als voordeel dat het een natuurlijk product is, luchtdoorlatend en makkelijk te onderhouden. Mede doordat katoen sterk en duurzaam is en makkelijk te kleuren kiezen wij voor onze strikjes voor deze stofsoort. Door het slijtvaste karakter van katoen heb je jarenlang plezier van onze strikjes en steel je bij alle gelegenheden de show. En wil je je STRICKIE een keertje reinigen, doe hem (en jezelf) dan een plezier en ga naar de stomerij. Van wassen in de wasmachine raakt hij uit model en loop jij straks met een verdrietig strikje!

Een andere reden waarom wij kiezen voor katoen als stof voor al onze vlinderdassen, is vanwege de natuurlijke uitstraling. In tegenstelling tot bijvoorbeeld satijn of zijde, geeft een katoenen strikje je outfit net die charmante en edgy look waar je naar op zoek bent.

Ben jij dus die man die het verschil wil maken? Die het durft om net even anders te zijn dan de anderen? Die gaat voor klasse en stijl en echte upgrade van je outfit? Dan kies jij voor een STRICKIE. In diverse kleuren en soorten is er altijd wel een vlinderdas die past bij jou en de gelegenheid. Kies je voor contrast met een knalrood STRICKIE op een zwart overhemd, of ga je juist voor ton sur ton van blauw op blauw: aan jou de keus bij STRICKIE hebben we in elk geval voldoende vlinderdassen om uit te kiezen. Pak je kansOver de Auteur

STRICKIE is het vlinderstrikken merk in Nederland. Regelmatig schrijft STRICKIE artiklen, zowel promotioneel als informatief. Neem eens een kijkje op 

Het blog van STRICKIE

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo