FB pix Stylediscount.nl een nieuw online platform - Artikelpost

Stylediscount.nl een nieuw online platform

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1234 | Aantal woorden: 603 | Datum: | 0 commentaar

 

Stylediscount.nl een kortingscode site die zich richt op de online shopper die houdt van fashion en korting. Dit online platform is de basis waar online shoppen vanaf heden kan beginnen. Er staan alle actuele kortingscodes, vouchers, coupons, aanbiedingen en andere acties die geldig zijn bij fashion webwinkels en elke dag worden bijgewerkt. Daarnaast wordt de bezoeker ook op de hoogte gehouden van de laatste modenieuwtjes, trends, musthaves en sample sales. Kortom de nieuwe online hotspot waar online shoppen vanaf nu begint.

Kortingscodes zijn de laatste tijd ontzettend populair. Vrijwel elke webwinkel biedt aan om een kortingscode te verzilveren. De ervaring leert dat couponcodes zorgen voor een betere conversie en een goede mogelijkheid zijn voor webshops om de effecten van campagnes te meten. Een ander doel is om de naamsbekendheid onder de doelgroep te vergroten of de verkoop van bepaalde artikelen te stimuleren.
Dat het aanbod van kortingscode sites ontzettend groot is staat vast. Echter is de kwaliteit en de professionaliteit van deze websites niet altijd van hetzelfde niveau. De meeste kortingscode sites bieden talloze kortingen en acties aan in veel verschillende categorieën. Waardoor de bezoeker al snel het overzicht kwijt is door de samensmelting van het grote aanbod in coupons.

Stylediscount.nl doet het anders. Stylediscount richt zich op vrouwen die graag online shoppen en gebruik willen maken van een kortingscode. Naast de actuele kortingscodes en acties biedt Stylediscount meer. De laatste nieuwtjes, trends, modemusthaves en sample sales in de modewereld worden bijgehouden. En ook in de laatste blogposts leest de bezoeker de laatste mode artikelen waardoor er ook interactie ontstaat tussen de redactie en de bezoeker.

De website heeft een prettige lay-out en is eenvoudig  in de navigatie. Op de home pagina staan alle laatst toegevoegde kortingscodes en de geselecteerde top 10 kortingscodes. Ook is er een speciaal tabblad waarin alle codes en acties nogmaals worden weergegeven.
De bezoeker kan zoeken op webwinkel of in een bepaalde categorie. Het aanbod van de winkels is groot en word nog steeds verder uitgebreid.

Stylediscount is opgericht vanuit de passie voor mode en de brede kennis in het werk met kortingscodes. Dat dit de ultieme combinatie is werd al snel duidelijk. Sinds de eerste brainstormsessie wordt er elke dag met veel plezier keihard aan de website gewerkt.
Stylediscount is er voor jou!

Over de Auteur

Stylediscount is het online platform waar online shoppen vanaf nu begint. Op Stylediscount worden alle actuele kortingscodes en coupons van webwinkels dagelijks verzameld. Kortingscodes van Asos tot aan Zalando. Stylediscount heeft ze!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo